Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nakajima gelecek senenin hesabını yapıyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Kazuki Nakajima, gelecek yıl Formula 1'de kalabilmek için, sezonun geriye kalan dört yarışında iyi sonuçlar alması gerektiğini söyledi.

Williams pilotunun 2010'da yerini, Nico Rosberg'e bırakması bekleniyor. Bununla birlikte Nakajima diğer taraftan da, F1 kariyerini sürdürebilmek için ülkesinde güçlü sponsorlar bulmaya çalışıyor.

Ancak şu an için, gelecek yıla ilişkin sürücü piyasasında yaşanan büyük belirsizliklere ve henüz yeni takımların kadrolarını açıklamamış olmasına rağmen, Nakajima, gelecek yıl kendine bir araç bulabilmek için paradan çok daha fazlasına ihtiyaç duyacağının farkında olduğunu belirtti.

Nakajima, "Daha iyi sonuçlar almam lazım. Performansım geçen seneden daha iyi, bundan şüphem yok, fakat hala istenilen düzeyde değil, o yüzden bu kısmen problem oluşturuyor" dedi.

Nakajima, "Sürücü piyasası açısından baktığımızda da, henüz kimse birşeye karar vermemiş görünüyor. Eğer bir hareket olursa, ondan sonra transferler başlar" şeklinde konuştu.

Toyota'nın genç pilot eğitim programı bünyesinde kalmayı sürdüren Japon pilot, Williams'ın Renault motoruna geçmeyi planlamasıan karşın, bir yıl daha İngiliz ekibinde kalmak istediğini ifade etti.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt