Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

NİŞan..!

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Meraba arkadaşlar, İzin verirseniz sevinçli bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum.. Bildiğiniz gibi bir hafta önce askerlik vazifemi yapıp nihayet aranıza ve SİVİL hayata dönmüştüm. Askerlik evlilik için ön Aşamaydı, Kendim Gibi Öğretmen OLan Çok Değerli KIz Arkadaşımla Geçtiğimiz Haftasonu Nişanlandık ve EVLİLİK yolundaki ilk adımımızı Attık Darısı evlenmeyi düşünen kardeşlerimizin başına.. Bunu sizlerle paylaşmak istedim, ne de olsa siz benim ikinci ailem sayılırsınız, velevki LEON'uma yapacağım modifikasyonlar şu durumda biraz ertelenecek buda olayın üzücü yanı.. :)
 
Modifikasyon herzaman yapılır Selçuk abi inşallah düğünden sonra güzel şeyler yaparsın aracına :) Evlilik gerçekten güzel bir mertebe :) Ömür boyu mutlu olursun inşallah :) Allah tamamına erdirsin diyorum mutluluklar :):):):)
 
kardeşim hayırlı olsun allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin mutluluğunuz daim olsun...
 
Mutluluğunuz daim olsun Allah bozmasın kardeşim
 
allah tamamını erdirsin selçuk olum ne bu acele dün geldin daha.evlendirin beni diye tutturdunpuhahapuhahapuhaha
 
Geri
Üst Alt