Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mutua Madrilena ve Renault Anlaşmalarını İptal Eti..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
İspanyol sigorta şirketi Mutua Madrilena, ortaya çıkan büyük skandalın ardından Renault ile arasındaki sponsorluk anlaşmasını iptal etti.

İspanyol medyasında yer alan haberlerde, kontratta "Renault bütün FIA kurallarına uymak zorundadır" ibaresinin yer aldığı, Mutua Madrilena'nın da bu maddenin ihlal edilmesi sebebiyle anlaşmayı fesih hakkının doğduğu kaydedildi.

2008 sezonunda Fernando Alonso'nun Renault'da yarışmaya başlamasıyla yeniden bu takıma sponsor olan Mutua Madrilena, bu şartlar altında Renault ile herhangi bir işbirliği içerisinde olmak istemediklerini açıkladı. Takımdan yapılan açıklamada, "Ortaya çıkan skandal çok ciddi büyüklükte.

Sporun esas temelini oluşturan rekabetin altına dinamit yerleştiren Renault ile aramızdaki anlaşma daha fazla devam edemezdi" denildi.

Şirket açıklamasında ayrıca, Alonso ile olan anlaşmanın devam edeceği ifade edildi.

TurkiyeF1.Com
 
Geri
Üst Alt