Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mutlu yıllar SCW:)

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Hep kişilerin değil bu sefer forumumuzun yaş gününü kutluyoruz:)yaklaşık 2 sene önce arabama xenon bakarken tanıştığım,bir otomobil forumundan daha fazlası olan Seatclubworld.com doğum günün kutlu olsun,iyiki seni tanımışım..
 
bir forumdan, bir internet sitesinden daha fazlası işte SCW! bir çok doğru insanla kişiyle dostlarımla arkadaşlarımla tanışmama wesile olan bu oluşum iyiki warsın, her zaman olacaksın..
mutlu yıllar:eek:key:
 
bu site benim için çok değerlidir her ne kadar bölünme olsada o kadar hatırlı dost ve arkadaşımızı bu site sayesinde tanıdık hakkını unutamam,
nice huzurlu mutlu yıllara SCW...
 
sıcaklığı ve samimiyetiyle aile ortamını aratmayan,forumdan çok öte bir yer.karşılıksız yardımlar,ağırlamalar ve daha fazlası.türkiye nin neresine gidersem gideyim orada bir dostum,abim,kardeşim olduğunu biliyor olmak güzel bir duygu :eek:key:
mutlu yıllar SCW...
 
ilk üye olduğumdan buyana ne çok zaman geçmiş ve ne dostlar kazanmışım mutlu yıllar scw
 
Mutlu Yıllar SCW senin le birlikte tanıdığım güzel insanlara vesile olduğun içinde teşekürederim...iyki varsın ve iyki seni tanımışım :hosgeldin:

BU GÜN GÜNLERDEN S C W :birthday::drink:
 
Çok güzel bir arkadaşlık hatta dostluk ortamı kazandırdı bu site bana ,farklı yerlerde ve farklı kişilerle aynı zevkleri paylaştığım bir ortam burası,yaşasın SEAT kardeşliği,YAŞASIN SEAT CLUB WORLD..
 
Geri
Üst Alt