Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Muradıma Erdim.

hades

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Eki 2011
Mesajlar
352
Yaş
47
15-20 Gün önce 2006 model 1,6 staylance aracımı bir arkadaşımı satmıştım. Ve o tarihten itibaren keseme uygun lpg li ve beyaz öncelikli leon aramaya başladım. Birçok leon satıcısıyla irtibata geçtim çok param yoktu 250 500 tl lik anlaşmazlıklar dan dolayı 4 adet leon satıcısıyla anlaşmaya çok yaklaşsamda anlaşamadık, kısmet dedim. Talih Bursa'dan kondu başıma. Bursada 2008 model lpg li beyaz 1,6 staylence satılık bir araç olduğu duyumu aldım ve otobüse atladım soluğu Bursada aldım. Zorlu ve 10 günlük pazarlık sonucunda 2008 1,6 Staylance zavolli lpg sistemi bulunan beyaz renk 77000 km de ağır bakımları yağılmış sadece sağön kapı değişmiş ve ön tampon boyalı bunun dışında hiç birşey olmayan aracı bügün itibariyle 26.800 tl ye almış ve kapının önüne çekmiş bulunmaktayım. iş yerinden izin almakta güçlük çekmemden dolayı 2.ci bir sefer plaka işlemleri için uğraşmamak adına plaka aynı kalmıştır. Birazda sigortadan kara geçtim 220 tl ye yaptılar plakadan dolayı ucuz cıktı. Hayatımda bursa yı hiç görmeyen biri idim azdaha uzun sürse satış, Bursa'yı gözü kapalı istediğim yere gidebilecek dereceye gelecektim:) Uzun bekleyiş ve uğraşlarımdan sonra muradıma erdim ve çok seviçliyim. Aracın şuan 1 fotosu mevcut elimde şimdilik bu fotoyla aracımı size sunuyorum.


http://imageshack.us/photo/my-images/716/1712111501001.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us
 
valla fiyat çok iyi nerdeyse ibizadan bile ucuz hayırlı olsun
 
geçerken bir uğrasaydın keşke hayırlı olsun

Çok isterdim fakat gün içinde hiç boş anım olmadı.Gece 03.00 de uyanarak başladığım bugünkü süreç otobüs yolculuğu, arac expertis rapor alımı, bankda bekleyiş ve aracın parası ödemesi, öğle yemeği, noterde uzun bekleyiş, sigorta şirketinde uzun bekleyiş ve Bursa trafik şubesinden adıma çıkacak ruhsatı alma başlıklarından sonra, yorgunluk ve bitkinliğin ardından birde istanbula dönüş yolculuguda gözümde çok zor olsada feribot kullanarak saat 20:30 da eve ulaştım.
 
hayırlı olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. darısı benim başıma :)
 
Geri
Üst Alt