Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

MTV Ödemeleri İle İilgili Banka Kampanyaları

bluerdem

Kayıtlı Üye
Katılım
19 May 2011
Mesajlar
253
Yaş
44
Merhaba Arkadaşlar,

Malum MTV ödeme zamanı geldiği için herkesi bir sıkıntı almıştır :) bu durumu biraz avantaja çevirmek amacıyla sürekli takip ettiğim Donanım Haber Forum'unda yer alan bir başlığı düzenleyip buraya taşımak ve herkesin faydalanmasını istedim. Umarım faydalı olur..Yeni bir banka kampanyası çıktığında mesajı düzenleyerek güncellemeyi sağlarım.

İyi forumlar...

Erdem.
--------------------------

Garanti Bankası Kampanyası

1-31 Temmuz tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisini Garanti Bankası İnternet Şubesi’nden ödeyenler Türkiye genelindeki tüm SONAX Uygulama Merkezlerinde SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulamasını 300 TL yerine 150 TL’ye yaptırabilecek. Ayrıca uygulama yaptıran herkese SONAX Konsantre Şampuan, SONAX Araç İçi Temizleyici ve SONAX Hızlı Cila’dan oluşan bakım seti de hediye olarak verilecek. .

TEB Bonus Kampanyası

TEB Bonus Card’la 21 Haziran - 10 Temmuz 2011 tarihleri arasında www.gib.gov.tr'den yapacağınız Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için Eylül ayına öteleme ve 3 taksit imkanı var.

İş Bankası Maximum Kampanyası

maksimum.jpg

Yapı Kredi World Card Kampanyası

yapı kredi.jpg

Garanti & ING BONUS Kampanyası

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde Bonus'a özel 5 taksit fırsatı!Kampanya Detayları:

1-31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Bonus Card ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr' den ödeyin, tüm ödemeleriniz için 5 taksit fırsatından faydalanıın.
Kampanyadan Garanti Bonus Cardlar, Money Visa, Flexi ve Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, ING Bonus, Filo Card ve Corporate Card sahipleri faydalanabilir.
Motorlu Taşıt Vergisini Garanti Bankası kredi kartları ile ödeyen müşteriler Goldmaster navigasyon cihazlarında 0 indirim hakkına sahip olacaklardır.
Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, EVET MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340’a SMS göndermeleri gerekmektedir
Gib.gov.tr' den ödeme yapan kartlara bir SMS ile 9 haneli özel bir şifre gönderilecektir. Bu şifre ile gmnavigasyon.com sitesinden Goldmaster navigasyon aletini 0 indirimli alabilecekler.
American Express Cardlar,bonus Platinum,Shop&Miles Platinum,TEB Bonus ve TKF Bonuslar kampanyaya dahil değildir.

----------------------------------
Finansbank Kampanyası
finans.jpg

---------------------------------
HSBC Advantage Kampanyası

MOTORLU TAŞIT VERGİSİ ADVANTAGE İLE 5 TAKSİT!

HSBC advantage ile SPEEDY'den check up ve nitrojen gazı dolumu hediye!

Kampanyadan 1 - 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr'den ödeme yapanlar yararlanabilir. Kampanyadan yararlanan müşterilerimizin ödemeleri ekstrelerine 5 eşit taksitte yansıtılacaktır. Bu dönem içinde yapılan işlemler için tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır. Speedy'den ücretsiz check up ve ücretsiz nitrojen gazı dolumu yaptırmak için müşterilerimizin internet vergi dairesi ödeme alındısını Speedy yetkilisine göstermesi gerekmektedir. Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi, trafik cezası ve idari para cezası ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır. Amortisör işçiliği ve testi 45 TL, Nitrojen gazı 50 TL, 50 noktada check up ise her hangi bir hizmette alınmıyor ama sadece check up için gelirse müşteriden 62 TL alıyoruz.
 

Ekli dosyalar

  • maksimum.jpg
    maksimum.jpg
    75.2 KB · Görüntüleme: 25
  • yapı kredi.jpg
    yapı kredi.jpg
    46.9 KB · Görüntüleme: 32
  • finans.jpg
    finans.jpg
    43.5 KB · Görüntüleme: 18
vallahi benim çok işime yaradı bu bilgi teşekkürler..
 
ben de bu kampanyaları bekliyordum,çok teşekkürler
 
rica ederim, umarım herkes kendine yarayan bişeyler bulur :eek:key:
 
Garanti ve Yapı Kredi'de 2 yıldan bu yana aynı kampanyaları yapıyorlar, sonax'a gittiğinde adam zaten aynı parayı kabul ediyor abi kampanya olduğu için mecburen liste fiyatından yapıyoruz diyor. Yapı Kredi'de de navigasyon navgiasyon bir yere kadar. Axess'te de Auto King kampanyası vardı aynı şeyler onda da var.
 
garanti bonustan faydalanayım o zmn bende:)
paylaşım için teşşekürler
 
yav ben mtv nın sıtesınden odedım galıba taksıt olayını beceremedım :(
 
en avantajlı hsbc advantage kart oluyor bu durumda
 
Konu üstlerde kalsa keske Temmuz sonuna kadar. Altlara gittikçe arada kaynayacak ve birçok kisi buradaki kolaylıklardan faydalanamayacak :( Ben boya koruma düşündüğüm için bonus ile ödeyeceğim galiba. Sonax'ta daha önce yaptırmıştım ve memnun kalmıştım.
 
Bana en uygun eldeki imkanlarla Finansbank oldu :)
 
Geri
Üst Alt