Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

MTEC Digital Balastlı 9000K GE Xenon Kiti : 80 tl...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dejavu_06

Kayıtlı Üye
Katılım
20 May 2010
Mesajlar
115
Arkadaşlar Xenon kiti WAG grubu araçlardaki arıza verme ve silecek motoru yakma hatalarına karşı tavsiye edilen MTEC'in D1 serisindendir. Kristal Mavi tonda ışık vermektedir. Kendi aracımda en ufak bir sıkıntıyla karşılaşmadan kullanıyordum. Ampuller ise H7'dir. Kendi farlarımda D2S ampullü sisteme geçtiğim için ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum.
Fiyat 80 tl'dir, Ankara içi elden teslim,diğer illere kargo yapılabilir.

İletişim: 535-690 70 31
 
h7 olabilir,d1 ampul değil de balast tipi olabilir mtecin ilk cıkan serisi.makyajlı leonlar filan bendeki xenonlara baksınlar yoksa calısmaz
 
Golf 6 2011'de arıza ışıgı yakarmı birde uyarmı sıkıntısız?
 
Arkadaşlar ampuller H7'dir. İbiza aracımda kullanılıyordu,kısa farlarda.WAG grubunda kesinlikle arıza ışığı sorunu yaşatmaz,rahat olabilirsiniz....
 
D1 yazmis, D2S e gecis yaptigindan ihtiyac fazlasi :) H7 ise bende talip olurum :D

D1 olayı balastın dijital olduğunu gösteriyor,yani bizim ECU kısmı oldukça hassas araçlarda arıza vermemesi aiçin tercih sebebi olan kitlerden olduğunu.Ampuller H7'dir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt