Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Motor sogutma fani neden surekl

toledo5p

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Haz 2011
Mesajlar
72
Merhabalar arabayi ilk calistirdigim zaman motor fani direk devreye giriyor boyle bir sorunla karsilasan oldu mu ? Yada bu sorun sayilir mi havalardan kaynaklanir mi ? Yorumlarinizi bekliyorum ...
 
Müşir bozulmuştur o yuzden direk giriyordur.Bu havalarda bır sıkıntı cıkarmaz bıraz gec ısınır ama kısın aracın motorunu ısıtmakta zorluk cekebılırsın.Cok pahalı bır parca değil serviste değiştirebilirsin.
 
Müşir bozulmuştur o yuzden direk giriyordur.Bu havalarda bır sıkıntı cıkarmaz bıraz gec ısınır ama kısın aracın motorunu ısıtmakta zorluk cekebılırsın.Cok pahalı bır parca değil serviste
değiştirebilirsin.

Büyük ihtimal Mehmet abinin dediği gibidir!

xx
 
ben müşürü 30 liraya almıştım servisten..devreye girmesi girmemesinden daha iyidir..
takması da 15-20 dakika
 
günün ilk marşında fan devreye giriyosa müşür..gün içersinde fanlık bi durum olmayan zamanlarda çalışıyosa soğutma sıvısı eksilmiş olabilir..
 
Tesekkur ederim cevaplariniz icin yarin servise gidip yaptiricam saygilar...
 
Geri
Üst Alt