Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Motor Isısı Yükselmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

survivor

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Mar 2011
Mesajlar
63
Yaş
43
Arkadaşlar Herkese Selam,

daha önce dizel kullanmamıştım böyle de bir şeyin farkına varmamıştım. arkadaşlar arabam özellikle bugün hararet ısısı 70 i geçmedi. işyerim leventten kontak çalıştırdım fatihe kadar geldim benzinliğe uğradım, sonra eve geçtim yaklaşık 35 40 dakkalik aktif kullanımda hararet göstergesi 70 i geçemedi bir türlü. Dışarıdaki sıcaklık bildiğiniz üzere -1 lerde idi ama bu durum normal midir sizce?
 
Bence normal değil bende bugun dışarıdaydım 10 dakika içerisinde 90 derecede sabitleniyor. Benzinli arabam ama bununla ne kadar ilgili bilemiyorum...:rolleyes:
 
Normal bende her sabah aynı problemi yaşıyorum hareket etmeden önce 3-4 dakika çalıştırmama rağmen altunizadeden ataşehire gidene kadar 70 derece ancak oluyor
 
teşekkürler arkadaşlar
1.6 tdi dsg kullanan arkadaşlardan da bilgi bekliyorum.
 
Bugün yollar boştu ve hava çok soğuktu bugünü baz almayın çünkü 2 3 dakika stop etseniz bile çabuk sıcaklık düşürüyor.
Ama sabah aracın stabil devire düşüne kadar rolantide çalıştırılıp yola koyulmalı.Dizeller için çok daha önemli ki bu yakıt tüketimindede etkilidir.

xx
 
kışın ısınması çok zor aracın erzurum koşullarını söyliyim size her sabah kalkıyorum inip arabayı çalıştırıyorum tekrar eve giriyorum 10-15 dakka bekliyorum motor anca kendine geliyor iş yerimle evin arası 20km iş yerime 500 -600 metre kala hararet bi diş kalkıyor üstelik kalorifer açık olmadığı halde siz hesab edin artık :D ama rcz ile aynı koşullarda rcz 5km sonra hararet 80de :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt