Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mosley: 'Todt seçilirse FIA takımlarla barışır'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
FIA Başkanı Max Mosley, Jean Todt'un gelecek ay yapılacak federasyon başkanlığı seçimlerinden zaferle ayrılması durumunda, Formula 1 takımlarının federasyonla çatışmadan uzak, görece daha sakin bir dönem geçireceğini savundu.

Todt'un seçilmesi halinde, kendisinden çok büyük icraatlar beklediğini belirten Mosley, "Jean farklı şekillerde, bu görevi benden çok daha iyi yapacak. Ayrıca F1 takımlarının Todt'dan dolayı keyfi pek kaçmayacak" dedi.

Todt'un öncelikli olarak sistemin saat gibi çalıştığından ve herşeyin tümüyle adil, dürüst, açık ve şeffaf bir şekilde işlediğinden emin olmak isteyeceğini kaydeden Mosley, "İhtiyaç duyduğu şey de zaten bu" diye konuştu.

Fransız teknik adamın dah önce yaptığı görevlerde hep kurallar içinde hareket ettiğine dikkat çeken Mosley, "Hep takımı için en iyi olanı yaptı. Jean'ın en büyük özelliklerinden birisi çalıştığı yere olan sadakatidir. Peugeout'dayken yüzde 100 Peugeout'luydu. Ferrari'deyken yüzde 100 Ferrari'liydi. FIA'da olduğunda da yüzde 100 FIA'lı olacak" ifadelerini kullandı.

Todt'un yıllarını geçirdiği Ferrari, Peugeot veya Citroen'e bir bağlılığı veya yandaşlığının sözkonusu olmayacağına dikkat çeken Mosley ayrıca, çok daha önceki yıllarda da görevi bırakmayı düşündüğünü ve her defasında yerine Todt'un aday olmasını tercih ettiğini açıkladı.

TurkiyeF1.com
 
Adamda müthiş bir kafa var..çokta uyanık..herşeyin üstesinden kolaylıkla gelir..
 
Ferrari yanlısı olmayacak mı yani hiç şimdi başkan olursa. ??
 
Ferrari yanlısı olurmu olmazmı bilemiyorum ama her federasyonda yada her seçimde bunlar olan şeyler..herkesin gönlünde tuttuğu takım,adam,yönetici v.s bi idolü vardır..adil davranacak bi kişilik var onda..şeker gibi adam :D
 
Geri
Üst Alt