Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Moralim bozuk bilginize ihtiyacim var

Nogaro

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
79
Yaş
35
Arkadaslar 1 ocak tarıhınde seat ıbıza sc 1.2 tsı dsg +panaromık cam +esp vs vs +bıxenon far ıcın ıstekte bulunduk bıze bsvurdugumuz andan ıtıbaren gecerlı olup en gec 8 hafta ıcınde elımızde olucagı soylendı fıyat geldıgı an gecerlı olucaktı ancak cumartesı gunu sıparısın gecıldıgını ancak opsıyonlu dıger raclarla beraber mayıs ılk haftası gıbı elınızde olacak dıye bılgılendırme telefonu geldı halıyle uzuldum 3 gun oncede 1.000 ytl zamn geldı opsıyonlarımla beraber cupra arasında 4.000 tl fark var sımdı sıze soruyorum ıptal ettırıp cupramı alsam bu ılk sorumdu asıl can alıcı soru gelıyor


Benım ılk arabam olucak acaba 180 hp lık cuprayı dızgınleyebılırmıyım tecrubem yok ama 1 haftalık dıreksıyon egıtımı almayı planlıyorum aracı aldıktan sonra tepkılerı nasıldır bu aracın park ederken cok sorun yasarmıyım gaz tepkılerı nasıldır kullanıcam derken kan ter ıcınde kalırmıyım ben sakın sakın gıtmeyı dusunuyorum cunku hız meraklısı degılım bskasının canını yakmak ıstemem bu aracı alsam rhat rahat kullanabılırmıyım dıp gaz yapmamak sartıyla ozellıkle park etmek konusunda sıkıntı yasarmıyım yanı uzatıyormuyum bılmıyorum ama yanı gaza dokunsam bıle ucarmı bu araba sakın kullanmaya uygunmudur sımdıden cevapladıgınız ıcın tesekkur ederım dusuk cumle kurduysam da kusuruma bakmayın
 
4K TL farkla Ibiza Cupra'yı tercih ederim eğer öyle bi şansınız varsa..
bunun dışında diğer endişeler için gaz pedalı sizin ayağınızın altında bu yüzden endişeye gerek yok derim..
 
Basmadıktan sonra kontrolünü kaybedebileceğin bir araba değil Ibiza Cupra. Yakıt ve vergi dezavantajı var biraz. Eminim birazdan konuyu kim görse Cupra diyecektir ama para senin paran iyi düşün. Bu arada aynı donanımları ekledin mi Cupra'ya da 4000TL fark çıktı?
 
0-100 deparnda 2 sanıyelık bır fark var aslında 1.2tsı ıle ama cok kafa sallarmı bu arac bı fıkrım yok yenı oldugum ıcın aracın deneme surusunude yapamıyorum cupra kullanan bırısı aracın tepkılerını yazarsa sevınırım uzulmek ıstemıyorum sonra cunku

ben 1.2 tsı ekledıgım opsıyonlarla cupra arasındakı fark 4k tl ancak ekledıklerım zaten cuprada standart
 
Bu arada direksiyon tecrüben yoksa 1.2TSI DSG de çok çok mantıklı bir seçim değil. Elbet şeytana uyup abuk subuk yerlerde basacaksın=) Hepimiz yapmışızdır zamanında eminim. Eğer güveniyorsan kendine çok çok güzel bir seçim tabi. Hele ki sarı ise=)
 
benim tercihim cupradan yana olurdu gaz tepkileri vs fazla kafanızı yormayın bir hafta pratikle araçla bi bütün olursunuz zaten:)
 
aracın hızı sana bağlı ve 4000 çok az bi fark cupra daha mantıklı bu kadar tedirgin olma sen dikkatli kullanır gaza gelmezsen sıkıntı olmaz....:eek:key:
 
Geri
Üst Alt