Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

moral sıfır :(

koray.cano

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2010
Mesajlar
2,720
arkadaşlar bugün bizim valide ufak çapta bi kaza yapmış sağ önden vurmus öndeki arabaya tamponda biraz kayma var oturmuyor , kaputta 1-2 cm arası yukarda duruyor :( tabi benim valide bakmış falan birşey yok gibi tutanak tutmamışler geçmiş olsun diyip devam etmişler.. Bide ondan sonra arabayı kaldırmayı denemiş vites geçmemiş hiç bir vites tutmuyormuş yolda hafif meğillimiş 1.vites yerine 3.viteste kalkmayı denemiş motordan beyaz dumanlar falan çıkmış baskı balatayı yaktı heralde.. neyse sonra akşam dönerken işte tesadüf otobüsteydim baktım çekici geçiyor üstündeki benim arabam :( şimdi tutanak tutulmamış ben bunu gidip cebimden para vererek mi yaptırcam .. ?
 
Geçmiş olsun kaskona müracat et tutanak tuttur paranı alıp yaptırabilirsin...
 
Büyük Geçmiş olsun Cana Geleceğine Mala gelsin..Bildiğim Kadarıyla tutanak tutulmadığı için hasarı cebinden ödüceksin.
 
arabanın sahıbını bulabılrsen bul tutanak tutun
cebinden cıkmasın parası
 
Gecmıs olsun,mantıken tutanak olmadıgından senın cebınden cıkıcak
 
Sagolun arkadaslar:( plakayi hatirlamiyor valide cepten cikicak o zmn saglik olsun cana gelecegine mala gelsin..
 
park halindeyken vurmuslar diye bi dilekce yaz kasko oder. tecrubeyke sabittir
 
öncelikle geçmiş olsun..

kaskoyla aran iyiyse direkt söyle olanları velakin samimiyetim yok dersen park halinde vurmuşlar diyebilirin tabii ki dilekçeyle ama debriyaj setini de kaskodan değiştirebilir misin bu durumda emin değilim..
 
Geri
Üst Alt