Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Monza X-treme H7 6000 K Xenon Kit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koray.cano

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2010
Mesajlar
2,720
Monza X-treme H7 6000 K Xenon Kit alıcamda internette var o hayatı bir kere yaptım bir daha nette n alışveriş yapmam bide ben nakit alıcam .. istanbulda tanıdığı olan var mı hemen keş para almam lazım .. teşekürLer..
 
koray ben sana bi yer tavsiye edebilirim pvden atıyorum
 
xenon için bi yer tavsiye edebilirim istersen..
 
monza yerıne mtech onerırım mtech ıstersen ozelden adres verebılırım
 
MTEC'ler 750 Lira civarı Mehmet abi..
 
MTEC'ler 750 Lira civarı Mehmet abi..

yıgıt cok fazla soyledın o kadar fıyatları yok arkadasın orada baktım haftasonu yenı bır serı var mtechte monza ıle arasında cok az fıyat farkı var mıllet ustume cullanmasın dıye yazmıyorum ınce balastı var benım mtechlerı almadan once keske bunları gorseydım(benımkılerın balastlarıda ıncecık)
 
Beyler 170 tl mtec aldim montaj dahil :) ilginize tesekurler ..
 
güle güle kullan koray ama yiğitin yazdığı fiyat doğru.çünkü piyasada mtec diye satılanlar aslında kamasonic monza gibi HID lerden.orjinal mteclerin fiyatları 750 olmasa bile 500 600 civarlarında
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt