Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Montreal'e Vergi Engeli..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Montreal'de yayınlanan La Presse gazetesinin haberinde, Kanada Grand Prix'de tarafların nihai anlaşmaya imza atmalarının önündeki engelin vergi olduğu ileri sürüldü.

Haberde, Bernie Ecclestone'ın, gelecek beş yıl boyunca Montreal eyaletinden ödeme almak istiyor ve federal vergi ödememekte ısrar ediyor. Habere göre, Ecclestone, Kanada Gelirler Dairesi'nden, vergi alınmayacağına dair yazılı bir garanti alıncaya kadar da imza atmayacak.

Türkiye GP'nin durumunu da yakından ilgilendiren Kanada Grand Prix'nin 2010 takviminde yer alması durumunda ülkemizdeki yarış tehlikeye girecek.

Bu arada Ecclestone'ın, ayrıca bilet satışları, yabancıların, ülkelerine dönerken aldıkları vergi iade parası ve satış gelirlerinden de pay almak istediği ancak Kanada yasalarının, bunların federal vergisi ödenmedikçe paranın yurtdışına çıkışına izin vermediği ifade ediliyor.

La Presse gazetesi, Ecclestone ile görüşmeleri yürüten heyetten çok sağlam bir kaynağa dayanarak verdiği haberde, görüşmelerdeki pürüzün şimdilik aşılamadığını yazdı.

Kaynak, "Bir noktaya gelindiğinde Ecclestone, 'size, anlaşmayı imzalamak için 24 saat veriyorum' diyecek" şeklinde konuştu.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt