Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Montezemolo: "Fisichella Bunu Haketti"

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
06092009000238-fisichella_ferrari_3.jpg


Montezemolo sezonu 3. bitirmek istediklerini kaydetti

Ferrari Patronu Luca di Montezemolo, önümüzdeki hafta sonu Monza'da yapılacak İtalya GP'si öncesi Luca Badoer'in yerine Force India'dan alınan Giancarlo Fisichella'nın bunu hakettiğini söyledi.

Fisichella'nın Formula 1 kariyerinin 14. sezonunda Ferrari'de yarışmayı hakettiğini kaydeden Montezemolo, 2009 sezonunun kalan beş yarışında takımlar klasmanında üçüncülük mücadelesinde başarılı olacaklarına ve bunda Fisichella'nın da önemli katkısı olacağına inandığını söyledi.

06092009000238-lucadi_montezemolo.jpg


Montezemolo, İtalyan TG1 televizyon kuruluşuna yaptığı açıklamada, "Fisichella'yı tercih etmemizin birkaç nedeni var. Her şeyden önce bunu bir kere haketti. İkinci olarak çok tecrübeli ve yetenekli bir pilot ve şu anda da formunun zirvesinde bulunuyor. Bunlara ilaveten, özellikle Monza'da kendi taraftarımızın önünde gerçekten bir İtalyan pilotu her zaman arzu etmişizdir. Tabii uzun dönemi göz önüne aldığımızda, Giancarlo takımın 2010'da üçüncü pilotu olacak. Kimi Raikkonen'in Belçika'da çok önemli bir zafer kazanmasının ve Felipe Massa'nın da hızla iyileşmesinin ardından Giancarlo'nun da takıma dahil olması önemli bir sürece girdiğimizi belgelemektedir. Bu gelişmelerle, 2010'un ilk yarışına beklediğimizden çok daha hazır ve güçlü gireceğimize inanıyorum.
Tabii Luca Badoer'e zor bir dönemimizde yaptığı katkılar için çok teşekkür ediyorum" dedi.

PadokF1
 
Bugün Brezilyanın Sao Paulo kentindeydim..Efsanenin Ayrton Senna'ın evini ve Felipe Massanın evini ziyaret ettim..Gerçekten o kadar heycanlandım ki anlatamam..İnterlagos pistini de yakından gördüm..Müthişti...
 
Kaan abi şanslısın valla ne diyim ki sana.. :)
 
Ne çekimler var..ben olup bitenleri görünce 32 yılım boşa geçmiş dedim:)
 
Geri
Üst Alt