Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Monaco Kral'i Boyle Olunur!!! Patlamis Misirinizi Hazirlayin:)

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Sene 2005 ... Baska senelerde de belki cok daha heyecanli pole mucadelesi oldu ama burada dikkat edilmesi gereken birsey var..yer monaco..Bildigimiz bir cadde..Dar yollar keskin donusler..Ve Adrian Newey'in sahseseri bir MP4-20... Raikkonen'e o kadar cok uyumluydu ki...Sanki vucudunun bir parcasiydi...Eminim ki Raikkonen seneye RedBull'a giderse yine ayni aracla Adrian Newey saheseri ile dunya sampiyonluguna oynar..Eger Nascar'a gecme konusunda ciddi degilse...Neyse videomuza donelim..Nasil da o virajlari duvari yalayarak aliyor...Ingiliz ITV televizyonunun spikeri ilk basta bakalim ne yapabileceksin Bay Raikkonen diyor; Alonso'nun muhtesem lap'inden sonra...ama dedigi ile kaliyor..o dar sokaklarda Raikkonen 0.5 saniye farkla Alonso'yu resmen aglatiyor...ve Pole'u aliyor...Flavio Briatore ise sadece alkisliyor...Spikerin konusmasi , Raikkonen'in her sektor zamanindan sonra daha da heyecanlaniyor...Bu bir youtube klasigi..bu bir F1 klasigi...iyi seyirler...

 
saol Kaan abi.eskiden çok daha zevkliydi..şimdi tv de görsem 2 dakka bakmıyorum yarışlara..eskiden arabalar bile güzelmiş
 
saol Kaan abi.eskiden çok daha zevkliydi..şimdi tv de görsem 2 dakka bakmıyorum yarışlara..eskiden arabalar bile güzelmiş

Motorlar farkliydi; arabalar bile daha guzeldi..Teknoloji arttikca guzellik kayboldu..Hatta bakalim 1.5 turbo motorlar gelince ne olacak o guzelim sesler..Tur zamanlari 2003ten gunumuze neredeyse 5 saniye artti...
 
onu bunu bilmem de bu şehirde yaşamak isterdim
 
yeni nesil sürücülerle sıralama turları Hakkinen'in bırakmasının ardından pek de keyifli olmadı şu zamana kadar..
ve yarıştaki keyif konusunda Spa'da, Hakkinen'in Schumi'nin arkasında bi sürü atağına rağmen sürekli Schumi'nin resmen önüne kırmasının ardından bilindik geçiş benim için gerçek anlamda en keyiflilerindendi..

bi de DC'nin parmağı vardı ki Schumi'ye yönlendirilmiş süperdi.. :D :D puhaha


ne zaman öleceğimi bilmiyorum elbet ama aşağıdaki olay yüzünden 2-3 senem gitti biliyorum..
1-2km kala nerdeyse 1 tur farkı varken Schumi'ye, Hakkinen'in motorunun patlaması..mutlu mutlu bişiler yiyip son turları izlerken boğazımda düğümlenmişti kaynar suyla birlikte..
bi de üstünde DC, Mika'yı arabasının kenarına alıp pit alanına taşıdığı diye para cezası almıştı sonradan tam olmuştu..

 
Tek turluk siralamalari ozledim ben..herkesin tek tek ciktigi...
 
Tek turluk siralamalari ozledim ben..herkesin tek tek ciktigi...

ben de 12 tur üzerinden yapılıp son 2-3dk.'sı aşarı keyifli olan sistemi Kaan abim..borsadan daha hareketli geçen 2-3dk'yı.. :)
 
Ne varsa eskilerde var 12 tur hakkında yapabileceğinin en iyisini göster bundan keyiflisi olmaz.Eskiden sıralama turlarındaki seyirci sayısı inanılmaz çoktu yarış kadar önemli ve keyifliydi.
Ama en sevdiğim olayda aynı takım arkadaşlarının peş peşe gidip sıralama turu atmasıydı.Arkadaki hava koridoru sayesine daha iyi tur atabiliyordu.Çok keyifliydi çok.

xx
 
Geri
Üst Alt