Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Modifiyesiz araç kalması kampanyası

sourson

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Eki 2010
Mesajlar
659
Yaş
38
aklıma bi fikir geldi arkadaşlar formumuzda birçok üye bulunmaktadır.
ve burada yer alan üyülerin hepsinin ortak noktası araçlarımızdır.

aracım için istediğim bir şeyi yapmak maddi anlamda uygun olmuya biliyo
bende düşündüm kü scw olarak nasıl ki bayanlar gün yapıyo bizde gün yapalım olmaz mı sizce:)

her üye ayda 3-5 lira para verse kaç arkaşın isteyipte yapamadığını birlikte gerçekleştiremezmiyiz?

bu düşünceyi geliştrebiliriz. yönetimdeki abilerimiz olaya el atarsa ortak bi kanıya varabiliriz.

birlikten kuvvet doğar diye düşünüyorum ayda 3-5 lira kimseyi üzmez ama toplanan paralar la birçok kişi sevidirilebilir ve isteklerimizi kolayca yerine getirebiliriz.

sadece bir düşünce onuda sizlerle paylaştım ..

teşekkür ederim scw
 
Her ay birinde toplanalım her gelen 1 çeyrek altın getirsin o gün sıra kımde ise o alır paraları :) Aslında düşünçe hoşuma gitti olabilitesi yüksek gibi sankim bakalım sayın yöneticlerimiz ne dicek :)
 
gerçekten güzel bi düşünce :D denenebilir bence
 
bence ayda 3-5 tl ile olmaz çünkü üye sayısı çok fazla çıkacaktır yani işe yarar bir para toplamak için çok üye gerekecektir. hepsine sıra gelene kadar baya bir zamana ihtiyaç duyulacaktır ve bakarsınız adam sırası gelmeden aracını bile satmış olacaktır.
 
güzel bir düşünce ama uygulanabilirliği nasıl olur bilemem...
 
Aslinda cok iyi fikir ama soyle bir soru geldi aklima..elbet kurayla belirlenecek sirayla kimin alacagi ama atiyorum ya bir kisi 2.olarak aldi ondan sonra kimseye gondermedi satti arabasini veya bi daha girmedi siteye ozaman nasil bir yaptirim olabilecek?cunku3-5lira bile olsa elle tutulur iyi bir para toplaniyor hepimiz birbirimizi gormeyecegiz yada tanimiyoruz
 
yardımlaşma için güzel fikir..fakat soru ve sorun çok
 
bu olayın olabilmesi için 10 kişi guruba katılsa son kişiye 10 ay sonra gelir sıra herkesin aracına yaptıracağı şeyin fiyat olarak aynı olması gerekir 100 tl verilse 1000 tl eder bu ücrete tampon bile almak zor katılımın yüksek olması lazım havuz oluşturulması lazım her ay kura çekilmesi lazım olabilir ama zor
 
İyi bir fikir geçen gün pertçi hasan arkadaşımız bu konuyla ilgili bir konu açalım fikrinde bulunmuştu ama genede yönetimdeki arkadaşlara ve cezmi beye yüzyüze sormadan doğru olmıyacağını düşündüğümüzü ilettik.. Yanlz bu organizasyonla ilgili seçilmiş birkaç kişi ve altından kalkabilecek arkadaşların sorumluluk alması gerekecektir... Yoksa bu samimi ortamda bu yardımlaşmaların hiçbir zararının olmıcağını düşünüyorum..tabiki bu benim fikrim...herzaman bu fikre neden olmasın diyebilirim:)
 
Geri
Üst Alt