Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mobil sürümdeki sorunlar

babaerkan

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Mar 2010
Mesajlar
1,429
sevgili SCW yöneticileri bugün kullandığım ıphone telefondan herzamanki gibi foruma girdiğimde arayüz otomatik olarak kendini mobil sürüme attı..ancak bazı sorunlar gördüğüm için paylaşmak istedim..
1.örneğin leon başlığı altındaki bir konuya girdiğimizde tekrar leon başlığına dönemiyoruz ve ana sayfaya dönmek gerekiyor.
2.telefondan yazdığım mesajı okumak için baktığımda karakterlerin farklı çıktığını gördüm..
3.smile lar seçilip eklenemiyor..
4.normal arayüzdeki hit ve son cevaplanan hareketli konular gözükmüyor..

Serbaycım sanırım senin mobil sürümle ilgili bir mesajını görmüştüm ama biraz daha üzerinde çalışılması gerekiyor galiba.değerli çalışmalarını merakla bekliyorum.
sevgiler..
 
Benden de bir tane ..yeni mesajlar butonunu goremedim..Serbayim ; imkanin varsa onu da koyarsan muthis olacak..
 
abilerim şuanda kodlarını değiştiriyorum bakıyorum umarım yapabilirim. Ama şu var;

1-Leon kısmına girdik diyelim herhangi bir konuya browserdeki geri tuşuyla dönebiliyoruz geriye.
2- Normal hit ve son cevaplanan konular zaten kesinlikle gözükmez.

Şuanda 3 çalışma var bu konuda, ibr logoyu değiştirmek, 2 yeni mesajlar butonunu koymak, 3 tam sürüme git dediğinde yani pc den giriyormuş gibi istiyorsak bunu yapmıyor bunlar üzerinde çalışıyorum.
 
3 çözümü uygularsan tamamdır :)
 
saat 04.30 ancak bitti :)

tüm sorunlar giderilmiştir
 
arkadaşlar, bilgisayardan mobil moda geçtim bi hataydı ve şimdi çıkamıyorum. tam sürümden kasıt "full site" seçeneği sanırım, full site ye basıyorum dönüyo ama yeterli değil, konu açmıyo, ayarlara girmiyo, her yeni açışımda mobil modda açılıy.. bilgisi olan varsa acil yardım edebilirmi ?
 
Geri
Üst Alt