Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

mk4 ibiza veya cordoba far kapağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetelt

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
3,615
arkadaşlar elinde fazla olan veya tanıdığı bildiği bir yerden temin edebilecek varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim. sol ve sağ farların arka kapakları. 2 adet lazım. sinyal kapakları var ama büyük olanlar yok. bugün farların temizliğini yaptık da fazla zaman geçirmeden oralara çare bulmak lazım. şimdilik plastik kesip kapatmaya çalıştık ama emanet duruyor. yardımlarınızı bekliyorum.
 
Bi servise sor Abi bence. Fiyatları yüksek değilse ordan al. Ya da bi Atılgan'a sorun isterseniz.
 
Bende var mehmt abıcım sag farımı degstrdım gecen gun obur farın kapagı var göndreblırm ıstersen ama ustunde bır delık var xenon kablolarının gecmesı ıcın ::)
 
aynı sorun benim corsada vardı hiç biyerde bulamadım kapakları, servisden ikisini 45 tl ye aldım işin ilginç yanı far kapağı diye gittim, indirim varmış hız sabitleme taktırdım az yakar çok kaçar ecoflex yazılım atalım dediler derken yine uçtuk..puhaha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt