Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mk4 ibiza debriyaj

4rd4

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eyl 2009
Mesajlar
1,247
Selamlar,

2007 ibizam var malum arac 102bınde sımdıye kadar hıc debrıyajı degısmedı. Bıraz ustte kavramaya basladı yada bana oyle gelıyor ama aracın gıdısınde cekısınde bı gıtmeme ıstegı var gıbı. Bence degısme vaktı geldı. Saks marka sanırım bızım debrıyajlar yaklasık maalıyetı ne kadardır sızce? yetkılı servıse sormuyorum bıle malum 700 den asagıya cıkamam. Ankara dıkmende bılgınler dıye bır seat servısı var evıme cok yakın oraya sorcam yoksa sanayıye gıderım gıbı.. Yakın zamanda degıstıren varsa bılgı verebılırmı?
 
hocam bende 2004 var. tam 1 sene önce değiştirdim. samsun da özel servis. saks 450- 500 arasıydı
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: 4rd4
Hey maşallah :) amma pahalı bu debrıyaj yaw.. işçiliğide cok..
 
Arda hocam servisten 700 TL fiyat aldıysanız ve aracınıza binme niyetiniz var ise bence servisten yaptırın.

Ben servisten 1400 TL fiyat aldım, dışarıda 700 TL dediler... Gerçi usta daha bi 20 bin km rahat binersin dedi...
 
ben tahmını soyledım servıs fıyatını belkıde daha yuksek bı fıyat cıkacaktır.. araca bınıcem daha ama bın tl ve uzerıde vermek ıstemem acıkcası. bu parca nette falan 350-450tl falan ıscılıkle ıste 600 700 max fıyat almak lazım heryer farklı soyluyor.
 
Aracınız ile ilgili durumlarda öncelikle servisten fiyat alın, kdv kadar fark var ise servise yaptırın. En azından karşınızda resmi anlamda hak iddia edebileceğiniz birileri olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt