Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

MK3 Leon Arka Cam Silecek Fasılası

faw13

TEKNİK MODERATÖR
Katılım
28 Ağu 2013
Mesajlar
1,622
Yaş
37
Merhabalar,

Şu arka cam sileceğinin fasılası bir şekilde ayarlanabiliyor mu yav? :) VAG-Com ile falan da olsa atıyorum şimdi 10 saniyede bir siliyorsa ben onu 2-3 dakikada bir yapmak istiyorum, hatta belki radyo ekranından ayarlama imkanı falan vardır çok da güzel olur öyle olsa ama sanmıyorum o kadarını, ya da silecek koluna bilmem şöyle şunu yap böyle bunu yap ile de ayarlama olabilir (Opellerdeki gibi) var mıdır böyle muhabbetler acaba?
 
Valla varsa çok güzel olur benim de canımı sıkıyor arada o nedenle manuel olarak çalıştırıyorum. Bilen varsa eğer bende bekliyorum arkadaşlar.
 
Hiçbişekilde hız azaltıp artıramamak eksiklik zaten yeni leonda arka silecek tamamen sorun. Benim silecek aşırı ses yapıyo ve adam akıllı silmiyo bile camı.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
ıslakken sorun yok da, cam da silecek lastiği de kuru ise baya bir gacırdadığı doğru
 
Bence camlara su itici uygulaması yaptırın. Ama kaliteli olsun. O zaman hiç kullanmayacaksınız
 
hocam derdim yağan yağmurdan çok arabanın kaldırdığı çamurlu su, itici film de işe yaramaz onda
 
Geri
Üst Alt