Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mk2 Leon Orjinal Ayak Aydınlatma Montajımız

firozat

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Haz 2012
Mesajlar
736
Yaş
39
Copa plus Leon aracımız varken o zamanlar araştırdığım ve yine yurt dışından getirttiğim orjinal Golf LED ayak aydınlatma montajını bugün en sonunda Burak'ın [MENTION=23360]atay78[/MENTION] aracına uyguladık.
Klasik yöntem olan tavan lambasından paralel çekmekten farklı bir şekilde yaptık.
Öncelikle Vag-Com ile aktif edilmesi gerekiyor. Elektriği BCM üzerinden alınıyor ve araç ekranından ayak aydınlatma kontrol edilebiliyor. Kontrol; sürüş esnasında açık-kapalı ve ışık şiddeti ayarı olarak yapılabiliyor. Kapılar açıldığında normal şiddetinde yanıyor.
Ön ayak aydınlatmaların araç üzerinde her hangi bir yeri yok, plastik kısımlardan bir yerine diktörtgen şeklinde delik açılarak yerleri belirleniyor. Arka ayak aydınlatmaların yerleri var; ön koltukların arkasındaki metal kısımda. En uğraştıran kısmı kablolarının gizlenerek yerlerine taşınması, bazı trim parçaları falan sökmek, halı altına gizlemek gerekiyor. (Burak haberin olsun eve gelince farkettim; parmağım sıkışmıştı, hafif morarmış:D )
Ayak aydınlatmalar orjinal LED olanlardan, o yüzdenmidir bilmiyorum gündüz ışığı az gibi geldi bana. Sonradan aklıma geldi, belki ayak aydınlatmanın LED olarak seçilebilmeside vardır onada bir ara bakarım. Bunların birde flamanlı ampül olanları var, onlardan alıp ampülleri led ile değiştiredebilirdik, daha parlak yanardı o zamanda sanırım.
Gündüz vakti çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum.


Arkalar:



Işık sarı değil, adamın pedalları pis ​:D


 
Eline sağlık Fırat abi çok güzel olmuş.. Güle güle kullanılır insh.
 
ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar, kendi çapımızda uğraşıyoruz öyle :)
 
oncelıkle [MENTION=24302]firozat[/MENTION] fırata cok tesekkur edrım gercekten cok ugrastı ve ugrastgımızada deydı cok guzel oldu hep ıstedgım bıseydı fıratla yavas yavas ısteyıpte yapamadıklarımızı yapmaya basladık adam cok amaclı pense takımı gbı her ıse yarıyor :D bu arada elın morarmıs ha soleseydın hemen acıle gotururdum anladın sen onu :D
 
Geri
Üst Alt