Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mk1 Leon 1.8 20V nasıl bilirsiniz?

effect1903

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2010
Mesajlar
1,052
Yaş
42
Arkadaşlar yakın bir zamanda aracımı satıp kısmetse mk1 kasa leon yada golf 4 almayı düşünüyorum.. Aracım muayeneye girecek birde ufak tefek işleri var, onları hallettikten sonra düşünüyorum. Aslında öncelikli istediğim 1.9 tdi tabiki ama şu ana kadar pek temizini bulamadım, birkaç araç dışında.. Temiz bir dizel bulamazsam 1.6 signo yada 1.8 20 V alıp lpg'li kullanayım diyorum.. Sormak istediğim 1.8 20V nasıldır forumumuzda kullanan varmı bu araçtan, birde 1.6 ile 1.8 20V arasında performans olarak fark ne kadar olur?
 
yunus emre vardı forumda suan yasaklı,1.8 20V toledo kullanıyor vegayet memnun aynı motordan.ben 16V kullanıcısıydım kı 16v de hem performanslı motor hemde ekonomık.Yunus emre lpg taktırıp pısman olanlardan memnun degıldı lpg konusunda.1.8t lere bakıyomusunuz hoc a3 ? benzın konusunda 16V ve 1.8 20V ın yaktıgını yakıyor aynı zamanda audıye bınmıs olursunuz
 
Audi a3 den bahsediyorsun sanırım, hiç bakmadım bir göz atarım onlarada... Bende 1.8 T varken aslında 1.8 almanın pek mantıklı olmayacağını düşünüyorum dediğin gibi.. 1.8 T'lere lpg uygulanıyor du dimi?
 
kardeşim leon 1.6 signo iyidir.2005-2006 yıllarında bu kasaların sıfırı 40.000tl ye yakındı.düşün artık...
 
Evet kardeşim biliyorum bu kasalar gerçekten çok kaliteli araçlar.. Benim düşündüğüm dizele alıştığım için lpg li binsem mi binmesem mi, birde 1.6 performans açısından tatmin edermi acaba? Şimdi diyebilirsin ki şu an kullandığın ibiza nın performansı 1.6 leondan iyi değil zaten ama biraz bastınmı da gitsin istiyorum.. Eski corolla mı biliyorsun nasıl gidiyordu mübarek :) Birtane var beyaz renk 1.6 signo plus sunroof lu çok temiz bir arabaya benziyor gerçekten çok hoş bir araba, herşeyi süper gerçekten ama işte performans :confused:
 
kardeşim leon 1.6 signo iyidir.2005-2006 yıllarında bu kasaların sıfırı 40.000tl ye yakındı.düşün artık...

Kardeşim 2005-2006 yılları yeni kasa, ben güncel kasadan bahsetmiyorum 2005 öncesi mk1 kasa diye geçiyor eski kasa yani ondan bahsediyorum. Zaten 2005 den sonra signo adı stylance oldu..
 
mk1 leon 1.6 16 valf çok hoşuma gidiyor.. Bu araçdan forumumuzda kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim genel olarak nasıl acaba? lpg de yakışı nedir? konforundan ve kalitesinden çok bahsediliyor.. Sizce nasıl olur bu aracı tercih edersem? lpg uyumu nasıldır?
 
bende 1.6 16 vardı lpg takmadım..uzun yolda en son 28 kuruş benzin yakıyordu satmeden önce..şehir içi 35 kuruş civarı..lpg yi takınca hesapla..ben lpg sevmediğim için sattım..benim araç osamniyede satılık şu an..sadece iki parca yumruk kadar lokal boya var ölçümlerde o kdar çıktı..örneiğin ve tertemiz bir araba eğer bu arada mahvetmedi iseler galeride duruyor..
ama tavsiye dizel
 
Varol abi esasında bende lpg li araçlara pek ısınamadım ama dizelini temiz ve km düşük (km düşük derken 70-80 bin km aramıyorum tabi zaten imkansız ama çoğu 200 km lere gelmiş arabalar, o km lere de güvenemiyorum açıkçası) bulamıyorum. Osmaniyedeki araca bakmıştım ve daha önceki resmini gördüğüm kadarıyla bu araba kesin Varol abinin arabasıdır demiştim :) demek doğruymuş.. evet gerçekten çok hoş görünüyor araba çok da temize benziyor.. Lpg sistemleri çok gelişti artık kullananlar çok memnun sanırım araçlarından..
 
bende var gaza çökünce lpg de bile etkileyici hele düzlük te
sadece dik rampalarda sıkıntı oada her aracta oldugu kadar.
ama tek tuşla benzine geçme imkanın var...
 
Geri
Üst Alt