Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mk 3 4 cam problemi

leon04

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Haz 2013
Mesajlar
1
Yaş
43
Kumanda ile acma tuşuna 2 defa uzun basinca acilan 4 cam ve tavan artik acilmiyor. Sorun ne olabilir?
 
iki defa değil basılı tutunca kapatması lazım. Bizim mk2 lerde yol bilgisayarında sanki o özelliği kapatıp açma vardı. Basılı tuttuğunuz halde hala işlev görmüyorsa ayarları kurcalayıp bakın. Ayrıca bizde sunroofu kapatıyor ama açmıyordu.
 
kendinizi öncelikle Üyelerimiz bölümünden tanıtırmısınız
 
geçen hafta bende de aynı sorun vardı, camlar kapıdan kapanıyor fakat anahtardan otomatik kapanmamaya başlamıştı, aracın menülerinden ayarları fabrika ayarlarına getirsemde sonuç olumsuzdu, son olarak dayanamadım servise gittim, eleman yazılımın güncellenmesi sorunu düzeltir dedi. başında bekledim yarım saate yazılımı yeniledi ve sonuç olumlu. camlar eski haline geldi. Yukarıda denilenleri bende denedim ama olmadı, hakikaten yazılımdan kaynaklandığını kendi gözlerimle gördüm. bağlantı aparatını araca bağladığında PC de hataları teker teker gördüm , eleman teker teker hataları giderdi, nedenini sordum ; belli bir nedeni olmadığını yazılımdan kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi sadece.
 
kumandanın pılını degıstırmek ve sıgorta kutusunda yanık sıgorta olup olmadıgını kontrol etmek senın ıcın faydalı olabılır
 
sorun yazılımsal, pille ilgili değil veya sigorta ile
 
pili değiştirirseniz araba kumandayı unutur pili değiştirmeyin bilgisayardan kolayca ayarlanabilir dediğiniz
 
Yeni araçta olmaması gereken sorunlar benim aracımda kapanma yada açılmada problem olmuyor kumanda dan böyle birşey varsa da direk servise gidin yapsınlar
 
Geri
Üst Alt