Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mini scw buluşması...serkanreis ( mry 80 murat) ve ben...

24

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
3,408
Bu akşam serkanreis ve muratla(mry80) buluşup eryaya fr bakmaya gittik ardından yemek yemeye yer ararken benim aklıma boğazına düşkün olan kıvanç kardeşim geldi ve ona sorduk beylerbeyindeki polisevi sosyal tesislerine yönlendirdi ama özel davet olduğundan ordan çıktık çamlıcaya gittik orasıda aşırı kalabalık ve sıra olduğunu gördük ordada yemek yememiz kısmet olmadı ardından maltepede bir dönerciye gitmeye karar verdik sonunda iskenderleri ve ardından künefeleri orda yedik..

Tabi yemeğin ardından sahilde dondurma keyfi...çok güzel biakşam oldu teşekkürler arkadaşlar tekrar buluşmak üzere

Bu arada başta cezmi abi olmak üzere ersoy başkan ve çağların kulaklarını çınlattık:)
 
meltepedeki ali usta ya mı gittiniz abi ? oraya ben ilk 8 sene önce falan gitmiştim ve aşağısında küçücük bi dükkandaydı.sonra o otel gibi yeri yaptı tabi eğer aynı yerden bahsediyorsak..

bizde yusuf abi ve mert abiyle çamlıcadaydık
 
eger ali ustaysa gittiginiz yer, döneri güzel olan ender yerlerden biridir engin abi =)
 
Aynen aybars can ali usta otel gibi bir yer mönü yok iskender pilav üstü dürüm okadar sadece döner...:) tatlı olarak künefe sütlaç kadayıf ama okadar çok acıkmıştıkki yani ilk gelen salata pideyi anında götürdük:D
 
afiyet olsun, Maltepe sahil güya benim evin kıyısı ama evi bile haftada 3 kez görebiliyorum artık. koptum iyice
 
afiyet olsun
özlettiniz kendinizi
 
bu arada gece masaja da gıttık falan dıyordunuz ? onu yazmamıssınız
 
Geri
Üst Alt