Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mfd ekranli gösterge

yasarmars

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Mar 2012
Mesajlar
178
Yaş
39
merhaba arkadaşlar.aracım 2012 tdi dsg. maalesef copa değil.2011 de almıştım. hasarlı bir araçtan (copa veya fr) MFD ekranlı gösterge panalini alsam benim araca uyarmı.?işe yararmı. merak ettim :)
 
muhtemelen beyin de değişmesi gerekir ya da en azından yeniden programlama yapılması gerekebilir bakılması lazım
 
takipteyim böyle birşey varsa bende katılabilirim bu işe :)
 
konuya halen bir cevap bulamadık.bilgisi olan varmı arkadaşlar.
 
Kocaelide cok iyi bir yazılımcı var.. Aracı 2006 toledo ve fr kadran fr dreksiyon blootot kitine kadar hepsi takılı.. Nasıl yaptın dedim problem değil yapılır dedi yani yapan var arkadaslar sıkıntı yok şsterseniz telefonunu ve iş adresini verebilirim


R 1 3 5
└┼┼┤ 2.0 TFSI POWER
2 4 6
 
Yapılabilir. Vag-Com ile ayar yapılır, eğer ki hala olmuyorsa en fazla BCM değişir heralde. Ama direk takıp vag-com ile ayarlanınca çalışır diye düşünüyorum ben..
 
valla olursa çok iyi olur.çıkmacıdan bulup denemek lazım.vagla nasıl ayarlanabilir [MENTION=24302]firozat[/MENTION]
 
Kurcalayip bakmadan bir sey diyemem ama.bir yerlerde ekranin multifonksiyonel oldugunu gosteren yazi vardi onu aktif etmek yetecektir sanirim, onun haricinde bir iki ufak ayar belki...

LG G2 Cihazimdan Gönderildi..
 
Geri
Üst Alt