Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes S Serisinde Motor Hacmini Düşürüyor... [2.1 Litre, 224 HP, 5.9litre Yakıt]

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
Motor hacmi düşürme konusunda Mercedes, S Serisi ile büyük bir adım atıyor.

a7129be610f35133e2ae3cf38d946a93.jpg


Ekonomik ve çevreci motorların önemini kavrayan firmalar ürünlerini ortaya koyuyor. Alman üretici Mercedes, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği S 250 CDI ile bir ilke imza atacak. Mercedes bu motorla ilk kez S Serisinde dört silindirli bir motor kullanmış olacak. Daha önce E ve C Serilerinde de kullanılan 2.1 litre hacmindeki bu motor 224 HP güç çıkışına sahip. Motorun gücü şu anda S 350 CDI modelinde görev yapan dizel motordan sadece 11 HP güçsüz… Bu sayede yeni motorun büyük ilgi görmesi bekleniyor. S 250 CDI BlueEfficiency fabrika verilerine göre 100 km'de 5.9 litre motorin tüketecek.
 
Vergiden ve yakıttan ekonomi sağlayacı kesin.Fakat ben satışlarını 2ye katlıcağını sanmıyorum Hakan abi 0 kmsi 40-50 bin lira olan bir araba değil ki ;)

zaten o yüzden 2ye katlar, zaten çok satılan bi araba değil. 2ye katlanıcak rakam düşük bi rakam. full bi e200e binmektense boş bi s serisini tercih ederim şahsen bu motor seçeneğiyle..
 
zaten o yüzden 2ye katlar, zaten çok satılan bi araba değil. 2ye katlanıcak rakam düşük bi rakam. full bi e200e binmektense boş bi s serisini tercih ederim şahsen bu motor seçeneğiyle..
Orasıda öyle.Bende senle aynı düşüncedeyim dolu bir E serisine binmektense boş bir S serisine binmek daha mantıklı

S serisinin en boş modeli belki E serisinin en fullüyle aynı donanımdadır :D
 
ötv yine aynı en yuksek dilimden. mtv bir düşük dilimde. çok fark yok kanımca.
 
yınede arttırır satısları e yı almaktansa cıdden tercıh edılır ozaman
 
Geri
Üst Alt