Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes mi Jaguar mı.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 sene sonra kız okulda olacak yengemle kullanırsınız işte jaguar al sen
 
jaguar xf gerçekten güzel araba trde ilk fuarda tanıtıldığında beyaz 2.7d xf i kuzenime almıştık ama aldıktan 1 sene sonra mecidiyeköyde metrobüs yolunda pert oldu araç... dikkat çekmesi trafikte fazla olmaması jaguarı 1 adım önde kılıyor.. ;)
 
Jaguar:eek:key: gerçekten harika görünüyor fark kısımlarına bittim...
 
ikisi arasında hem fiyat farkı hemde cizim farkından dolayı jaguar derim :eek:key: yanlız söledim gene sölüyorum 5 serisi M paket al geisine karışma :cool: ben alırım seni işten eve bıırakırım alırım evden i,şe bırakırım sıkıntı yapma gökhan abim hallederiz maaşa falan gerek yok işin görülsün puhahapuhaha
 
Bencede jaguarı sadece önden duruşu için tercih ederim abi :eek:key:
 
bende naçizane görüşümü bildireyim sizin konunun aynısı bulgaristanda doktorluk okuyan bir arkadaşımın başına geldi orada araba ucuz oldugundan önce mercedes bir araba almış ve binmişti sonra onu sattı ve jaguar aldı bana yaptıgı yorum şuydu yok be mercedesin yerini tutmuyor konfor olarak ve ben bir jaguar hastası olarak öndeki jaguar ambleminin yıldızdan eksiği yoktur benim için ama hintli TATA motora geçtikten sonra gözümde sönmeye başladı açıkça.
 
Tüm yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar,Mercedeste karar kıldım sebebi ise daha güncel kasa olması,sanırım jaguar makyajlı ve kasa her an değişebilir dediler bir cok yerde.. Şimdi benzinli mi dizel mi onun arasında kaldım arasında 25-30 bin euro oynuyor,ne kadar zamanda tölare eder vs onları hesaplamam lazım:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt