Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes mi Jaguar mı.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Yaza girerken Nisan ayı gibi aşağıdaki iki makinadan birini düşünüyorum arkadaşlar kardeşimle ortak alacağız,çok az kullanılmış yada 0 almak istiyoruz bakalım daha karar vermedik ama iki model arasında kaldık bugün,sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..

Mercedes in fiyatının 108 olduğuna bakmayın 97 bin euro fiyat aldım..




Mercedes - Benz E 250 CDI Avangarde 2012 Model 108.000 EUR Galeriden satılık sıfır Füme renk - 74683097



Jaguar XF 2.2 D 2012 Model 74.500 EUR Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 73678040
 
Ben jaguar derim.Bu kasa gercekten guzel duruyor.
 
Özellikle Jaguar konusunda daha cok bilgi istiyorum zaten,Mercedesi hepimiz biliyoruz ama JAguar kasa olarak cok hoşuma gidiyor ama eksisi varmıdır nedir bilmiyorum..
 
evet mercedes gerçekten çok güzel ama ben muhtemelen jaguar xf'i tercih ederdim
 
Fifth gearda testini izlemiştim e60 5 serisi ile bu xf nin ingilizler test etmesine rağmen her koşulda bmw yi seçmişlerdi hatta "bmw jaguarın aston martin görünümlü kıçına tekmeyı bastı" demişlerdi:). Yeni e class ında e60 tan üstün olduğunu varsayarsak mercedes daha mantıklı duruyor.
Bunun dışında da babamın arkadaşında 2008 s type 2.7D vardı ve çok memnun değildi yakıtından da kullanmasından da s320 den fazla yakıyor diyordu bilgi amaçlı söyliyim dedim. :)
 
ben doksanlı senelelerin başında Seat sahibi oldum..o yıllar kuş serisi ve toyota ford revaçta idi ve param yettiği halde seatta karar kıldım..eğer jaguar istiyorsa yüreğin hiç çekinme al kardeşim
 
mercedese herkes biniyor gökhan sen jaguar al aradaki farklada klasik bir mercedes al :eek:key:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt