Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes C Serisine Doping

cureshot

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Nis 2011
Mesajlar
209
Yaş
39
[video=youtube_share;CFfkqg92uSE]http://youtu.be/CFfkqg92uSE[/video]

Aerodinamik paketiyle karbon fiber şeritlere sahip yeni ön tampon, yeniön hava kanalları ve arka rüzgarlık yer alıyor. Karbon fiber paketiyle isekarbon fiber yan aynalar, marşpiyeler ve arka difüzerler eklenirken, pistpaketiyle ise 19 inçlik mat siyah boyalı jantlar ve üzerinde Dunlop SP Sport MAXX Race lastikleri bulunuyor.

6.3
litrelik V8 motor tarafından 510 beygir güç 620 Nm tork üretilirken, bu güç lastiklere AMG Speedshift MCT 7 şanzımanı tarafından iletilip aracın 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık olarak 4.2 saniyede ulaşmasını sağlıyor.

C63 AMG Black Series Coupe
'nin Ocak ayında Almanya'da vergiler dahil115,430 Euro'dan satılması bekleniyor.

Ocak ayına da az kaldı
:):):)

 
dun besıktasta trafıkte yanımda durdu tamponlarına baktım dedım cok guzel yapmıslar (c180 sandım)barbaros bulvarına gırınce soyle bır homurdandı soyle bır uzadı c63 yazısını goremesemde uzarken dodıklerının sısıklıgınden ben buyum dıyordu :)
 
almanyada 115 bine çıkıyosa türkiyeye girişi 180 euro olur heralde vay be paraya bak ne diyim Allah daha çok versin alana dozer kepçesiyle bizlere çay kaşığıyla versin her gününe milyon şükür ben leondan mutlu ve umutluyum :)
 
süper araçmış gerçekten de :) Allah banada nasip eder inş böyle bir araba ilerde :)
 
c serisine bıyık yapmışlar, erkek arabası olmuş iyice :D:D
 
Geri
Üst Alt