Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes Benz hafif ticari modeli Citan'ı duyurdu!

batum

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2012
Mesajlar
453
Renault ortaklığından doğacak Citan'da Renault Kangoo platformu kullanılacak. Aracın motor ve şanzıman seçeneklerinin Renault'dan alınıp alınmayacağı ise henüz belli değil. Hafif ticari araç segmentine Mercedes Benz kalitesi getirecek.<b style="-webkit-box-shadow: none !important; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Arial; ">
 
Allah allah bu ortaklıklarda arttı baya
 
Opel Combo = Fiat Doblo, Mercedes Citan = Renault Kangoo, Peugeot Bipper = Citroen Nemo = Fiat Fiorino... Büyükleri saymıyorum bile!!! Yok daha neler...
 
ne yani Mercedes alıcam Renault'la aynı kaliteyimi satın almış olucam:rolleyes: çok garip
 
Salak saçma bir konsept,bari o yıldızı koymayın oraya..
 
arap sabunu fazla bulunca .... o hesaba dönmüş ...
 
Hiç begenmedim bir dergide okumuştum motorda renault olacakmış sadece önü ve konsol değişik ben hiç mercedes e benzetemedim.
 
ne yani Mercedes alıcam Renault'la aynı kaliteyimi satın almış olucam:rolleyes: çok garip


iç diyanda kullanılan malzeme kalitesi değişken oluyor ama ufak dokunuşlar haricinde görüntü aynı çıkıyor. tabi motor konusuda renaultta kullanılan motorlarıda kullanırlarsa 3-5 tane ancak satarlar :)
 
motordan gelen ses 1.5 dci sesi. servisler iş yapamıyorlar heralde ...
 
Geri
Üst Alt