Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes A180 AMG'yi test ettim..

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Arkadaşlar yeni yılın ilk çeyreğinde alacağım A serisi Mercedes'i bugün test ettim. Araç donanım ve aksesuar olarak alıp hiçbir şey yapılmadan kullanılabilecek zenginlikte bir araç. 18 amg jantlar amg çift çıkış sağ ve sol egzostlar normalinden 3.5 cm alçak şasi siyah iç tavan ve daha sayılamayacak sportif detaylar. İşçilik ve kalite gerçekten mercedesi sonuna kadar yansıtıyor. Test sürüşü yaptığım araç 1.6 turbo 122 bg 200 nm torka sahipti. 8 ileri otomatik vitesi direksiyondan da manuel kullanılabiliyordu. Start stop özelliği araç her durduğunda motoru kapatıyor ve tekrar gaza basılmasıyla çalışıyordu.. Tüm bunlar gerçekten parasını hakettirdiğini düşündüren detaylardı.
Fakat aracı alıp e-5 çıktığımız anda aracın gücü hayal kırıklığı yarattı. Egzosta yapılan amg dokunuşuyla harika bir ses mevcuttu ama güç yola aktarılamıyor gibiydi. Yanımdaki satış temsilcisi arkadaşta da leon 1.4 tsi olduğunu yolda öğrendim ve leon ile kıyaslanmayacak bir performans eksikliğine sahipti yeni A serisi. Tabiki daha güçsüz bir araç kullanan birine iyi gelecektir ama kağıt üzerinde aynı gibi görünen iki araçta ciddi bir güç farklılığı vardı. Bu satış temsilcisi tarafından da onaylandı. Fakat tüm bunlara rağmen araç çok monforlu ve çok sportif.
Sonuç olarak aracımı yeni yıldan sonra sattıktan sonra 122 bg'lik A180 değil 156bg'lik A200'ü almaya karar verdim. Şu anda opak renk A200 cam tavanlı bir aracı 86bin liraya alabiliyorsunuz. Ve bu A 200'de ledli bi xenonlar dahil daha birçok donanıma sahip olmuş oluyorsunuz..Düşünenlere A serisini şiddetle tavsiye ediyorum. Herkese iyi akşamlar dilerim.
 
sen ilk önce fiyat al aracı almadan önce benimle mutlaka ama mutlaka irtibata geç kaan:eek:key:
 
sen ilk önce fiyat al aracı almadan önce benimle mutlaka ama mutlaka irtibata geç kaan:eek:key:
Yekta çok saol zaten eşe dosta ihtiyacım olacak indirim konusunda, her ne kadar yeni araç diye Gülsoylar indirime pek yanaşmasalar da mutlaka 3-5 bişeyler yapılabilir. Haberleşelim:eek:key:
 
sen fiyat al dön bana dediysem vardır bir bildiğim hayırlısı olsun
 
Paylaşım İçin Teşekkürler


Hayırlısı Olur İnşallah :eek:key:
 
Aracı bizde TAha ile Erzurum korumanda gittik inceledik dizel de çok kötüdür ki otomatigi yok ve bı xenon spor paket olarak Ocak ayına kadar gelip gelmeyeceği meçhul 78 bin lira ile 98 bin arasında fiyat bence a200 daha mantıklı yada c180 derim 110 bin lira oda sonuçta Okadar para vereceksem
 
Geri
Üst Alt