Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

mercedes A 180cdi

darkness

Kayıtlı Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
79
Yaş
35
herkese selamlar...
2008 leon 1.6stylance kullanıcısıyım, A 180 cdi almayı planlıyorum... Sizce mercedes in bu serisi alınası bi araç mıdır? Kullanılan bu dizel motor hakkında fikri olan warsa paylaşırsa çok sevinirim :)
18 amg jantı sunroof u falan birçok özelliği olucak peşin 78bin e bu özelliklerle anlaştım gibi... sizce mantıklı bi araç mı bu fiyata???
 
Araç görünüm olarak kusursuz.Fakat test sürüşü yapmadıysanız test sürüşünden sonra karar vermenizi öneririm.Çünkü bu araç ile test sürüşü yapan hiç kimse memnun değil ne hikmetse.Kendi arkadaşlarım, tanıdıklarımdan biliyorum.Birde Volvo V 40'a bakmanı şiddetle tavsiye ederim.
 
Test sürüşünü yaptım arac son derece iyi,iç malzeme kalitesi olarak e serisinden hiç bir farkı yok.Fiyat olarak iyi bence kaçırmayın derim..
 
ben o ekranı ve hava çıkış kanallarını beyenmedım. ama önden goruntusune laf yk
 
fiyatını bilmiyorum netten incelediğim kadarı ile çok güzel bir araç ama karar vermeden bencede test sürüşü yapmanız ve kullanıcılarından yorumları almanız sizin için açıklayıcı olacaktır,,,
 
Araç oldukça yakışıklı ve kaliteli. BMW 1 serisine kadar iner de ben inemez miyim demiş Mercedes. BMW'den çok daha iyisini yapmış. Her türlü alınası bir araç. Tam da almayı düşündüğünüz motor ile test sürüşü yaptım. Titreşim seviyesi, aracın yoldaki esnemesi, frenin verdiği tepki, direksiyonun verdiği kontrol hissi beklentimin üzerinde.

Negatif yönü: Araç hımbıl! 180 CDI için konuşuyorum. Şase bu boyuttaki bir araç için ağır. Gerçi şu an kullandığınız aracın güç/ağırlık oranıyla karşılaştırmanız lazım tabi. Ben şahsen şu anki aracımın 450Nm torkundan sonra bisiklete binmiş gibi oldum. O nedenle alacak olsam kesinlikle 180 CDI almazdım. Bu yorumum güç beklentisi olanları uyarmak için. Sakin sürüş alışkanlığı olanlar için ideal. Hatta aracın ağırlığı bu minik kasada bile çok tatlı bir oturma hissi veriyor.
 
teşekkürler arkadaşlar :eek:key: A serisi göze hitap eden bi araba öncelikle, aslında gücünden daha çok yakıtı önemli benm için fabrika verileri gayet makul gibi ama tabi kullanan arkadaşlar bu verilerin doğruluğu hakkında daha detaylı bilgiye sahiptir paylaşırlarsa sevinirim :)
A 180cdi da 1.5 dizel renault motoru war diye biliyorum bu arada :cool:
 
Mercedes, dizel motor olarak 1.5 dCi motor kullanıyor. Hatta Renault Kangoo kasasının makyajlısı olan Mercedes Citan da 1.5 dCi motor kullanıyor.
 
ben de yeni bmw 1 serisi ile mercedes in a serisi arasında düşünürken volvoların fiyatlarına bakmamla tüm herşey değişti :D o kadar para vereceksem benim tercihim yeni volvo v40 dan yana olurdu incelemenizi tavsiye ederim :)
 
Geri
Üst Alt