Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Meguairs, Ziebart vs.. hangisi?

cckoc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2009
Mesajlar
1,121
Yaş
35
Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta içinde aracımı komple boya koruma ve detaylı temizliğe vermek istiyorum . Aklımda bakırköy Meguairs var. Daha iyi bir marka veya aynı kalitede daha uygun fiyatlı bir yer bileniniz varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Aracım 1.6 Leon Stylance Siyah

Teşekkürler
 
Ben Meguiars'a boya koruma yaptırmıştım..Çok memnun kaldım yaptıkları işçilikten..Ziebart bizim burda çok para istiyor,orayı tercih etmedim...
 
ziebart zaten Meguiars ürünlerini kullanmıyormu???
 
ben kesinlikle Maslak Meguiars ı tavsiye ediyorum..
 
Ziebertta birkaç defa aynı bayide işlem yaptırdım, zieabert'ı malesef tavsiye edemiyorum. verdikleri garantinin arkasında duruyorlar, beyefendi bir hizmet sunuluyor, kullanılan malzemeler kaliteli, gel gelelim işçilik kalitesi düşük.. dolayısı ile mesele ziebart veya megurs değilde daha çok bayiye bakıyor gibime geliyor.
 
maslakta meguairs bilmiyorum ben. SCW ye özel bir durum var mı? veya gidip te görmem gereken bir şahıs?
 
Maslak Meguairs ı onerırım cogu arkadasım oraya goturyo arabasını gayette memnunlar.Sıtenın orayla alakalı b anlasması yok,omercan,batu flan da oraya gıdıyorlar
 
sitemize ozel bir durum yok ama iscilikleri en ust seviyede. ben her cumartesi maslakta meguiars ta oluyorum. bir isim olmasa bile sirf muhabbete gidiyorum.
ayrica gittigin zaman Emre veya Mustafa ile gorusebilirsin. gri ibizasi olan riza sizi onerdi dersen yardimci olurlar.
 
ok herkese teşekkür ederim önerileriniz için maslak Meguairse karar verdim. Yaptırdıktan sonra görüşlerimi sizlerle paylaşırım:)
 
ikiside iyidir hangisi uygun fiyat verirse ona yaptır derim :)
 
Geri
Üst Alt