Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Marş Sorunu

Akrep6153

Kayıtlı Üye
Katılım
2 May 2011
Mesajlar
124
Yaş
33
Arkadaşlar araç bazen marş 4-5 defa dönmesine rğmen çalışmıyor ve bunu çok sık yapıyor bugünde başıma geldi ve artk sıkmaya başladı cidden neden yapar acaba araba 8binde?
 
çok anlamam ama geçtiğimiz 6 ay boyunca bende yaşadım servise götürdüm hiç birşey bulamadılar 97 oktan kullanıyordum 95 e geçtim 2 aydır sorunsuz kullanıyorum yani bundan mıdır bilmem ama 97yse kullandığınız benzin 95 e geçip denemenizi tavsiye ederim
 
Her ne kadar teknoloji ilerlemiş olsada dizel motorların benzinli motorlara nazaran daha geç marş aldığı bilinmektedir. Özellikle soğuk günlerde bu daha çok belirgin olur. Aracınızın kızdırma bujisini bekleyip çalıştırırsanız daha rahat çalışacağını düşünüyorum.
 
Havalar soğudu biraz normal aslında ama kızdırma bujisini beklemeden marş yapmayın, yani ışıklar söndükten sonra marş yapın.. Bir diğer ihtimalde aracınız yeni sanırım pek sanmam ama akü de bitiyor olabilir..
 
Her çalıştırdığımda ışıkların sönmesini bekliyorum ona dikkat ediyorum fakat arabayı aldığımdan beri bu var soğukların etkiside tabi bi nebze olabilir fakat ben yinede normal olduğunu sanmıyorum bazende alıomuş gibi yapıor almıyor servis shell gtl kullan dedi 2 haftadır kullanıyorum fark eden birşey olmadı.
 
Geri
Üst Alt