Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Manor GP Şubat'ta Teste Çıkacak..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Manor Grand Prix aracının tasarımcısı Nick Wirth, takımın ilk şasinin Kasım ayı sonuan kadar tamamlanarak, Şubat ayı başında testlere başlamayı planladıklarını söyledi.

Manor, aracın üretimi için Wirth Araştırma şirketiyle işbirliğine gitmişti. Wirth, takımın 2010 aracının tasarımına ilişkin sürecin planlandığı gibi gayet uygun şekilde ilerlediğini belirtti.

Wirth, "Şu an gerçek boyutlardaki maket şasi üzerine parçaları yerleştiriyoruz. Gerçek şasi üretimi devam ediyor. Dört, beş hafta içinde de hazır olacak" dedi.

Çalışmalarının tatmin edici şekilde devam ettiğini kaydeden Wirth, Manor ekibinin gelecek sezon muhtemelen gridin sonunda yer alacağını ancak gelecek yılki düzenlemelere ilişkin değişikliklerin takıma, ilerlemeleri için bir fırsat sunacağını belirtti.

Wirth, "Muhtemelen arkadan başlayacağız, fakat umarım diğer yeni takımların önünde oluruz. Yeni düzenlemeler, bu yıl geçen yıla kıyasla işleri biraz karıştırdı. Gelecek yıl çok daha farklı kurallar olacak. Özellikle de daha büyük bir yakıt tankı, araç ağırlığının artması, lastikler ve aerodinamiklerle ilgili ortaya çıkan şartlara uygun bir araç üretmemiz gerekecek" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt