Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Maltepe Adatepe'de kat irtifakı tapulu 4. kat apartman dairesi

fnasif

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
5,482
Yaş
50
2004'te almış olduğum E-5, minibüs caddesi, Kartal-Kadıköy metro ve sahile yürüme mesafesi uzaklıkta olan; okul, alışveriş merkezleri, hastahaneler ve camiye oldukça yakın konumda bulunan dairemizi satıyoruz. Yarım saatlik bir sahil yürüyüşü ile Bostancı Deniz Otobüsü'ne de ulaşmak mümkün. Genelde gürültüsü olmayan sessiz, eğlence ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde olması en keyifli yönüdür.

Dairemiz Feyzullah Mah. Mehtap Sk. Doğu Apt. 31/12 adresindedir. Adatepe Dumlupınar İlköğretim okulu ve Adatepe Kartal Araştırma Hastahanesi polikliniği 1 sokak paralelimizde 50mt civarı mesafededir. Maltepe belediyesi yanı Carrefour, Süreyyaplajı Migros, İdealtepe Migros 5 dakika yürüme mesafesindedir. Jeolojik olarak bulunduğu coğrafya, kayalaşma sürecine girmiş sert zemin topraktır. İşim İzmit'te olmasaydı hiç satmaya niyetim yoktu. Apartman aidatı neredeyse yok, büyük bir tadilat olmadığı sürece tüm giderler, ortak olarak kullanılan ve kiraya verilen daire gelirleri ile hallediliyor.

Dairemiz 2+1 özellikli, banyo ve tuvalet, 1 balkon ve mutfaktan oluşuyor. Kullanım alanı 100m2, brüt alan 110m2 olarak ölçülebilir. 40m2 lik 2 cephesinde 3 camı olan ve balkona bakan genişçe bir salonda oldukça keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Isınması doğalgaz kombidir. Duvarlar salon, mutfak ve koridorda satendir. Salondaki kartonpiyerler kemer tipte seçilmiştir. Terleme yapmaması sebebi ile boyayı plastik özellikli seçtik. Ahşap zeminli yerler laminant, taş zeminler seramiktir. Binada en üstün bir altındadır.

Krediye uygun olan dairemiz için 185.000TL istiyoruz. Aynı apartmandaki giriş kat aynı metrajlı daire 2 yıl önce 165.000TL'den işlem görerek satıldı. Bu çevrede binaların yeniden yapılması durumu oldukça revaçta, hemen önümüzdeki 2 apartman, arka üst cephemizdeki 1 apartman son yapılan binalardır. Binanın yenilenmesi durumunda ederinin minimum 350.000TL olması beklenebilir, bu rakamı yeni satışta olan dairelerin birim fiyatlarından hesapladım.

Umarım hayırlısı olur. Yatırımlık yada oturmalık gayrimenkul arayanlar için iyi bir alternatif olduğunu düşünüyoruz.
 
Sahibinden de yada başka bir yerde resimlerini gösterebiliceiğimiz bir ilanı var mı faruk abi ? Bir kaç müşterim var bende yardımcı olmaya çalışabilirim satman için :)
 
Koraycım biraz önce evi bana satan emlakçıyı getirdim, onlar sahibindende resimleri koyacaklardır. görmek isteyen varsa hanım sürekli evde, telefonlaşır randevulaşırız görüşürüz 533 3747983 benim tel.
 
Koraycım biraz önce evi bana satan emlakçıyı getirdim, onlar sahibindende resimleri koyacaklardır. görmek isteyen varsa hanım sürekli evde, telefonlaşır randevulaşırız görüşürüz 533 3747983 benim tel.

Tamam faruk abi birşey olursa telefonlaşırız ..
 
hayılısı olsun
hayırlı olsun satışın inşeALLAH
 
Geri
Üst Alt