Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Makyajli Lèon ve Xenon sorunlari

Emre34

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Eki 2011
Mesajlar
47
Yaş
32
Arkadaslar merhaba,

Makyajli Leon'u olup, Xenon taktirmayi dusunenler bu konuyu iyi okusunlar. Simdi benim 1.4 TSI Leon'da Space Xenon kit (H7) var. Sislerse orijinal normal kendi lambasi. Bu Xenon'lardan dolayi aractan cekmedigim sikinti kalmadi. Merkezi kilit sisteminin otomatik kilit fonksiyonu bozuldu, xenonlar titreme yapti, ara sira aynalarin katlama fonksiyonu calismadi, saniyorum konfor beyinin uzerindeki sigortalar pabuclarindan bi kac tanesi eridi vs. Ozellikle bu katlanma sorunu hala var. Ara ara yapiyor. Aracin aynalari katlanmiyor kumandadan. Kumandayla camlarin hafif acilip tekrar kilide basili tutulmasi falan gerekiyor. Neyse, en son sorun da sag park ampulunu bozuldu. Ampul bitmis vs. degil tabi ki yine bu aptal Space marka Xenonlar bozdu ampulu. Anlayacaginiz cekmedigim kalmadi bu Xenon'lardan.

Simdi ise paraya kiyip, Philips taktiracagim. En sorunsuzlarindan biri, biraz tuzlu ama aracin konfor beynine daha fazla zarar vermemek icin bunu yapacagim. Philips disinda OSRAM'in da iyi oldugu soyleniyor. O markayi da tercih edebilirsiniz.

Siz siz olun, aman Xenon eninde sonunda, ne olacak ki demeyin ve dandik marka Xenon takmayin, taktirmayin :)
 
düşünürsen elimde kaliteli xenon var ,ilanım mevcut.2010 a3 te kullandım en ufak sıkıntı olmadı
 
phılıps'ten sasma derım bende sorunsuz calısıyor ustelık gece gunduz farketmıo nısandan berı araca bındıgım anda yakıorum :)
 
keşke daha önce araştırsaydın bangır bangır herkes sölüyor bunu geçmiş olsun
 
Philipsten şaşma derim hem kaliteli hemde başın arımaz eğer bir sorun olursa istanbulda bayisi var ordan hallediyolar...
 
Bende de philips var maaşallah tek bir sorun dahi yaşamadım. Araçta xenon yokken nasılsa şimdi de aynen öyle. Hiç bir sıkıntı yok
 
Arkadaşlar ne kadar Xenon'larla ilgili bilmiyorum ama aracın kornası çalışmıyor ara sıra. Tam şenlik oldu benim araba :eek: Acaba bu da beyinden falan dolayı mıdır yoksa direk kornanın kendi aksamında mı sorun vardır?
 
Geri
Üst Alt