Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

makyajlı kasaya cupra lip

leonman

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eyl 2010
Mesajlar
348
Yaş
39
arkadaşlar makyajlı kasanın direk orjinal ön tamponuna lip uygulaması yapılabilir mi ? yoksa illa cupra tampon almak durumunda mıyız ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.şimdiden herkese teşekkürler.
 
bildiğim kadarıyla cupra tampona lip oluyor. Bende öyle idi eski makyajlı leonumda en azından.. sadece tampon bitimlerinden 3 cm kısa geliyordu oda sırıtmıyor.
 
Sitede vardı takanlar hatta bende sipariş vermek için servise gittim o ne diye sormuşlardı :)
 
evet takılıyor üyelerden taktıran vardı hatta servise taktırmıştı biraz zor oluyor demişti kastırmak falan gerekiyormuş
 
sadece cupra R lipi var ve alıp denemek gerek olmayacagını sanmıyorum ibiza içinde sağını solunu kesip eğip büküp taktıklarına göre sende aynı şekilde takabilirsin bence
 
slm volkan ben taktırdım lip i orjinal tampona gayet güzel oldu ama foto yok şuan ben ataşehirdeym istersen yarın ara bni gösterirm sana 05368367254 burdan ulaşabirsn...
 
burayada koyma imkanın varmı Onur? herkez görsün :)
 
Geri
Üst Alt