Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Makyajlı Kasada USB Sorunu

Le_roy

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Eyl 2010
Mesajlar
9
Yaş
44
Merhabalar. Aracım 2010 makyajlı kasa Leon. Usb Bellek kullanrak mp3 dinleyemiyorum. Aldığımdan bu yana hiç kullamadım. Belleği usb ye takıyorum ve Media tuşuna basıyorum. AUX İle CD seçeneği çıkıyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden tşk ederim.
 
usb taktığında kendisi tanımalı ..belleği bir biçimlendirip şarkıları tekrar yükleyin diyeceğim..
 
Belleği formatladım. İçine CD01 , CD02 gibi klasör şeklinde dosyaları attım. Yinede olmadı. MEdia tşuna basında orada AUX, Cd ve USB seçeneği çıkması mı gerek?
 
bendede 2011 var ben usb bagladıgımda dırek okuyor dosya halınde gırebılırsınız ıcıne bu arada usb kulladıgınız ıpod falan degıl dımı cunku ıpod okumaz ... onun ıcın cı9ft cıkıs jack lazım
 
usb yi gördüğü an onu da göstermesi lazım..ama biraz beklersen seninle aracınla aynı özelliği taşıyanaracı olan arkadaşlar mutlaka cevap verecektir..ben genel olarak cevap yazım..
 
2 gb kapasiteli toshiba flash bellek kullanıyorum. 4. gb kingstonda da denedim. Sadece AUX ve CD var. Taktığımda hiçbirşey olmuyo!! Sıfır aldım ve Aldığımdan bu yana ilgilenmemiştim. Son zamanlarda iyice kafayı taktım buna. Üstelik servise gittim bunun için. Bana bir parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. Almanyadan 1 ayda bi parça geldi. 2 gün önce taktılar. Ama sonuç aynı. Trabzona servise 4 kez gittim. Onlarda daha önce böyel bir sorunla karşılaşmamışlar.
 
4 dert defa servise gitti isen ve çözemesi iseler bu sorun biraz daha derince görünüyor..gibime geldi..benim nacizene fikrim biraz daha sıkıştırman ve komple tepy cd çalar bölümünü yenisi ile değiştirmen..
 
Periyodik bakımı İstanbul Kartal Doğuş Otoda yaptırdım. Orada sorunu söyledim. Arızalı parçayı orada tespit ettiklerini söylediler. Zamnım olmadığı için parça kodunu verdiler TRabzon servise gittim durumu anlattım. Bide onlar baktılar. Tamam sipariş verelim dediler. trabzondak servis WV servisi ama Audi ve Seata da bakıyolar. Daha önce bu konuda tecrübeleri olmayabilir.
 
trabzonda seat ın satışı olmayabilir ama servis hizmeti veriyorlar..zaten parçaların çoğu aynı..ama genede arkadaşların cevaplarına bi bakalım
 
aux a getirin düğmeye basın sonrasında media loading diyecek :)
 
Geri
Üst Alt