Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LPG'li Lamborghini

leo54

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Tem 2011
Mesajlar
572
Tayland'da düzenlenen gaz fuarında LPG takılmış Lamborghini marka araç ilk kez görücüye çıktı.


lpg-li-lamborghini-2756617.jpg

GüneydoğuAsya'nın tek uluslararası fuarı olan ve dünya çapında en son teknolojinin sergilendiği "NGV Bangkok 2012", Uluslararası Ticaret Fuar Merkezi'nde kapılarını bugün misafirlerine açtı. 1-3 Kasım 2012 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarda, dünyada bir ilk gerçekleşti;Lamborghini Gallardo LP560 süper araca ilk defa "Tayland Atiker Sıralı Otogaz" tarafından LPGtakıldı.

Fuar alanına gelen misafirlerin ilgi odağı olan araç, ziyaretçi akınına uğradı. Lamborghini Gallardo LP560'ın yanı sıra LPG'li motosiklet de misafirlerin ilgi odağı oldu.

Atiker Tayland Genel Müdürü Özkan Sarıkaya Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, kez Lamborghini'ye dünyada ilk kez LPG'yi kendilerinin taktığını söyledi. Özkan Sarıkaya, amaçlarının tüm model araçlara LPG'nin takılabileceğini göstermek olduğunu ifade etti. Şu an Tayland pazarında ilk beşte olduklarını söyleyen Özkan Sarıkaya, 2013 sonuna kadar pazarın yüzde 30'una hakim olmak istediklerini ifade etti.

lpg-li-lamborghini-2756653.jpg
 

Ekli dosyalar

  • lpg-li-lamborghini-2756617.jpg
    lpg-li-lamborghini-2756617.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 48
  • lpg-li-lamborghini-2756653.jpg
    lpg-li-lamborghini-2756653.jpg
    20.1 KB · Görüntüleme: 53
Böyle yapa yapa lpg gi benzin fiyatina cikaracaklarr :dbunlar nasilsa böyle arabaya biniyolar öderler sikinti olmazz:)
 
Zamanında bilmemnerde bir Türk Ferrariye LPG taktırırken aracına el konulmuş diye bir dedikodu dönüyordu o geldi aklıma şimdi yapıp fuara götürmüşler :D
 
Katılıyorum şimdiden 3 lirayı buldu LPG:mad:
vala diyorumya hiç bakmıyorum artık doldur 70 tl lik diyorum bitene kadar eyvallahh yoksa cinlerim tepeme geliyorr :kizgin:sırada elektrik li arabalar da asıl zamları çok merak ediyorum adamlar kaçak elk ile sarj eder gene biz sevgili vatandaş ödeyecek acıgı:cool:
 
Zamanında bilmemnerde bir Türk Ferrariye LPG taktırırken aracına el konulmuş diye bir dedikodu dönüyordu o geldi aklıma şimdi yapıp fuara götürmüşler :D
hakkaten ögle bişey vardıı o adam dava acsa yeridirr:D fuardakii 10 trilyonluk bugattiyi alsınnn ;) o nası bişey yhaa 2 sn de 100km hız 16 sn de 300 km hıza cıkıomuşş bi fuara gelsemde foto cekinsem barii yada giden arkadaslar etiketlesin beniipuhaha
 
Bu gene çok yakar havayla çalışması lazım bu onuda başarıyolar ilk adımlar atılmış :)
 
Geri
Üst Alt