Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

lpg

pehliwan

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
55
Yaş
48
yibizama lpg taktırmak istiyorum 2010 reference 1.4 fikir verirseniz çok sevinirim.
 
atiker sıralı sistem taktır Aykut abi arkana bakma :)
 
bence atiker taktırma brc veya lavota taktır atiker taktırdım birsürü sorun yaşadım gittim tekrar söktürüp brc taktırdım sıfır sorun var şimdi
 
omvl seatta cok basarılı tavsıye ederım
 
2 gün oldu atiker sıralı sistem taktıralı.. şöyle söyleyeyim yani kendi elimle gidip arabayı teslim edip hatta başında bekleyip LPG ye dönüştürdüklerini bilmesem arabamın lpg ile gittiğinin farkına bile varmayacam o şekilde :)
 
bence hiç taktırma benim arkadaş leon a taktı gazcıdan başka biyere gitmiyor nerdeyse gazcıyla akraba olucak :)
 
marka ne olursa olsun onu ben bilmem fakat ustan iyi olmalı kardeş en pahalı ürünüde taktırsan ustadan dolayı başın ağrıyabilir
 
2009 Seat Leona 3 hafta oldu taktıralı Atiker taktırdım hiç bir sorun yok

bence lpg nin markası pekte önemli değil ustanın iyi olması gerekli emeğini esirgememsi gerekli benim taktırdığım yerde 4 marka vardı tanıdık olduğu için baya bir sohbet ettik ve atiker takalım dedi hiç bir şikayetimde yok bence iyi bir atiker ustası bul ve taktır.
 
Geri
Üst Alt