Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

lpg ve arıza lambası

axibo

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Eki 2011
Mesajlar
105
Yaş
34
arkadaslar aracımı ikinci el aldım..uzerınde malesef atiker lpg var..ılk aldıgım sıralar ayda bır falan arıza lambası yakıyordu..bende gıttım bı ustaya boyle boyle dedım arıza lambası yanıyor dedım ..o bı ayar yaptı ve artık sonmez oldu saolsun:) sonduruyorlar bır gun gıtmıyor tekrar yanıyor ..ustaya soruyum nıye yandı dıye her seferınde lpg ıle ılgılı yakıt azlığı falan yazıyormus hata kodunda..sımdı bende her yandıgında acaba baska bıseydenmı yandı dıye korkuyorum ...3 gun arıza lambası yanık gezıyorum sonra korkuyrm acaba baska bıseymı dıye gıdıyrm yıne aynısı..lpgyıde degıstırmek malıyetlı olacak..yokmudur buna bı care lpg degişmeden ???
 
malesef çözümü yok oksijen sensörünü değiştirelim derlerse değiştirme sonra tekrar yanar. Arabayı kullanmaya devam ettikçe o arıza lambasını dikkate almıyacaksın çnkü araca iyice alışıp sorun olup olmadığını hissedebilecek düzeye gelebilirsin :)
 
aynı sorun bizdede var malesef pek bi çaresi yok gibi sildirsende bir süre sonra yanıyor
 
o sorun lpg kullanıcılarının çoğunda var çok kafana takma.
 
baska bı arıza lambası olsa neysede motor lambası yakınca ınsan acaba baska bıseymı var dıye kuşkulanıyor işte
 
bendede var aynı durum doğrumu bilmiyorum ama başka arızalarda olduğunda arıza lambası yanıp sönmeye başlar demişlerdi
 
benım mk1 leonda olmustu o bobın arızası olmustu o zaman yanıp sonuyodu..dogru olma ıhtımalı yuksek kardesım
 
bendede var aynı durum doğrumu bilmiyorum ama başka arızalarda olduğunda arıza lambası yanıp sönmeye başlar demişlerdi

lamba yanıp sönmez fakat arıza lambası yandığında arabanın çekişinde hızında sesinde değişmeler olur sizde onu fark edersiniz
 
atiker lpg'nin genel sorunu arıza lambasını yakıp söndürmesi.Tanıdığım birisinin fabia aracında atiker takılı 10 gün yanıp 5 gün sönüyor 15 gün yanıp 10 gün sönüyor bu şekilde saçma bir durum.aracı sanayiye gösteriyor hiç birşey yok.artık alışıklık haline geldiği için o şekilde devam ediyor aracıyla.
 
Geri
Üst Alt