Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lpg takılmamış 53.000 de temiz fx coupe

ersel

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2009
Mesajlar
83
Çok severek aldığım ve kullanmakta olduğum fx coupemi evde iki aracın fazla olması ve araca sadece haftasonları binebilmem nedeni ile satmaya karar verdim.Aracın ikinci sahibiyim.ilk sahibi bayandı.araç 2005 model 53000 km de olup tüm hafif ve ağır bakımları ile birlikte pasta cila işlemi yapılmıştır.Araç garaj arabasıdır.Muayenesi 15.07.2012 e kadar var.
Aracın lastikleri 3000 km olup w desen hız lastiğidir.aracın üstünde 1 numara cam filmi vardır.araç sakin ve gezinti amaçlı haftasonları kullanılmıştır.Araç çok nadir olan siyah tavan ve iç döşemeye sahiptir.
Sİgara içilmemiş ve üzülmemiştir.araçta çalışmayan herhangi bir aksam yada elektronik parça bulunmamaktadır.Araca sonradan ilave aksesuar olarak iç aydınlatmalar,kaliper boyamaları, 6000k xenon lamba ve far gurubu aksesuarları yapılmıştır.Müzik sistemi yüksek kalitedir ve kesinlikle araçtan ayrı verilmeyecektir.İlan detaylarını burada bulabilirsiniz.Fiyat 28.300TL
pazarlık sünnettir.Aracı tiyatro oyuncusu Tuna ARMAN'dan aldım (dipnot) :)

Hyundai Coupe 1.6 FX 2005 Model 28.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk

Müzik Sistemi
:ALPİNE CDA 9880R
:İNFİNİTY 6.5
:İNFİNİTY 25t
:İNFİNİTY 6.5
:GZPA 4215
: DLS TWİN MONO A3
:İNFİNİTY KAPPA PERFECT 10VQ
:1.0 CU FT SEALED
:A.S.S EXPERT
:A.S.S EXPERT
:A.S.S
:72 Amp 900 cca

Mesaj bırakabilirsiniz,takas yanlızca 2005 model üstü 4 kapı araçlarla düşünülebilir(diğer aracımında müşterisi hazır olması nedeni ile takas alternatif olarak mümkün) ile olur , alana şimdiden hayırlı olsun..
 
Hayırlı satışlar,neden lpg takılmamış ibaresi koymayı tercih ettiniz yani takılmamışsa takılmamıştır:)
 
temayüller ülkesiyiz en nihayetinde....lpg takılan ve az yakıyor diye özensizce kullanılan bir araç değil anlamı katmak için desem :)
 
hayırlı satışlar... hızlı sonuç için sahibinden e koyun ben dün koydum bugün sattım :)
 
Geri
Üst Alt