Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lewis: "Hala Şampiyon Olcak Kapasitedeyim"..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Lewis Hamilton, son yarışlardaki formunun, dünya şampiyonluğunu kazanabilecek kapasitede olduğunu göstermesi açısından rahatlatıcı olduğunu ifade etti.

İngiliz pilot, McLaren'ın hız sorunu yaşadığı sezonun ilk sekiz yarışında sadece iki kez son seansa kaldı ve üç kez de puan finiş gerçekleştirdi. Ancak Hamilton son beş yarışta üç pole pozisyonu ve iki zafer yaşadı.

Valencia, Monza ve Singapur'daki pole pozisyonunlarının ardından Macaristan ve Singapur'da podyumun tepesine çıkan Hamilton, birçok kişinin kendisine yönelik bakışını değiştirmiş olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Sezon boyunca gridin gerisinde kalmış olmaktan kurtulmasının harika olduğunu kaydeden Hamilton, "Böyle devam etseydi kendimi iyi hissetmezdim" dedi.

Hamilton, "Geçtiğimiz yıl dünya şampiyonu oldum. Bir önceki sene ise şampiyon olmaya çok yakındım. Dolayısıyla her zaman önlerde kalabilecek kadar iyi olduğumu biliyorum" ifadelerini kullandı.

Bununla birlikte bu yıl bir anda geriye düşmesinin insanların, ne kadar iyi olduğu konusunda yanlış bir algılama içine girmiş olabileceğini söyleyen Hamilton, "O nedenle yeniden öne dönmekten dolayı mutluyum. 1 numaralı aracı hak ettiğimi gösteriyorum. Geride kalmamın bir nedeni de araçtı. Öndeki mücadeleye dönmek güzel bir duygu" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt