Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leonun tamponu çarpmış kuzen (cupra değişiklik)

huzeyir

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ara 2010
Mesajlar
382
Yaş
32
laleli artık trafiğe kapandı
ve saat 10 da dubalar çıkıyo ortaya
kuzende aracı parka götürürken önündeki araç geçmiş ve tam o geçmeden çıkmış
ve ön tamponla akraba etmiş dubayı
ben daha aracı görmedim ama onarım olmaz değştirirler diyo
fırsattan istifade dicem ama allah kimseye bunu bile göstermesin
Cupra tampon taktırmak istesem yardımcı olabilecek servisler hangileri
bu şekilde değiştiren arkadaşlar normal tamponun üzerine ne kadar ödediler??
 
geçmiş olsun bi arkadaşım da geçen kaza yaptı orjinal tamponu değiştirp cupra takmak istiyor. aynı şeyleri bende öğrenmek istiyorum
 
Erya ya gidin maksimum 100 150 tl fark ile Cupra tampon taktırırsın..
 
ama abi bunun ön parjuru falan var sanmıyorum 150 tl ile kurtulabilsin :(
 
Panjuru değiştireceksen fiyat yükselir tabiki tampon olarak yazdım ben..Panjurunda fiyatı yanılmıyorsam 150 civarıydı Barış taktırmıştı..
 
öncelikle geçmiş olsun... 2 yol var taktırmak için..

1-) Servisle konuşup taktırmak aradaki farkı vermek

2-) Bunu kabul etmezler ise, siz aracı servise bırakın raporunuzu tutun servise diyin ki ben sizin anlaşma kapsamınız dışında bu aracı yaptırmak istiyorum siz ekpertiz çağırın yeter. Böylelikle yapıyorlar aracınızı ödemeyi servise siz yapıyorsunuz kasko şirketide size ödeme yapıyor servise değil. Bu konuda sizi yönlendirirler zaten. Ama şunuda unutmayın bu şekilde yaptırırsanız aracı ödeme yaparken belirtin iskontoyu uygulasınlar size kasko iskontosunu..
 
Aynı şeyi bende yapmak istedim ama inanılmaz rakamlar istiyolar. Sana tavsiyem kesinlikle tanıdık bi yere götür. Ben sorduğumda tamponların fiyatı 750 lira dediler boş halleriyle ikisinede ama cupra için orta çerceve sis cerceveleri değişiyomuş makyajsız için böleymiş ama sağolsun sırf parça satmak için değişmesi gerekmeyen parçaları bile değişecek deyip satmaya kalkıyorlar mesela panjur, gitmediğim aramadığım servis kalmadı 750 lira fark istemişlerdi benden
 
bu konunun cevaplarını bende merak ettim...
 
bana eryada 600 tl demişlerdi 150 tl olsa hemen atlardım gökhan abi :D
 
Geri
Üst Alt