Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon'umuza VEDA ettik.

Nusret

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Şub 2011
Mesajlar
1,538
Yaş
40
Birçok arkadaşımızın bildiği üzere aracımı aldıktan kısa bir süre sonra orijinal halinden en son haline gelene kadar SCW çatısı altında aracımız hakkında çok bilgi aldık çok emek harcadık.

Ama benim için en önemlisi burası benim için çok başkadır SCW sayesinde Gaziantep te olsun diğer illerde olsun çok güzel dostlarım kardeşlerim abilerim oldu hakkını ödeyemem.

Gün itibari ile 01 NA 002 Plakası ile beraber satılmıştır.Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullansın İnşaALLAH...

Hoş Gaziantep te Taylan abi İbrahim de araçlarını sattılar ama ikiside kaza geçirdi İnşaALLAH benim kızımında başına böyle bişey gelmez yeni sahibini nasıl ki 3 yıldır beni üzmediyse onuda üzmez.

Yeni aracımız Renault Megane 2009 100 HP 1.5 DCi Expression la yola devam...
 
Saol kardeşim Allah razı olsun yakıt fiyatları maddi sıkışıklık aracımızı satmamıza sebep oldu hakkımızda hayırlısı.
 
Hayırlısı olsun Nusretim,inşallah bir an önce sıkıntılarını giderirsin..SCW çatısı geniştir,beklentiye girip hazımsızlık geçirenlere dar gelir bazen:)
 
hayırlısı olsun , yeni arabanıda güle güle kullan ilk fırsatta yeniden seat ına kavuşmanı dilerim. mecburen başka markaya geçip yine seat'a dönmek çok heyecan verir kendimden biliyorum.
 
hyırlısı vbe abı yenı aracında hayırlı olsun kazasız belasız
 
Geri
Üst Alt