Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leonumu sattım...:(

igci_01

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2010
Mesajlar
4,547
Yaş
36
Az önce 02 eylül 2008 de satın aldığım ilk arabam olan LEONumu sattım...Babamla alıcı olan kişi noterde işlemlerle uğraşırken 20 dakika muhabbet sohbet ettik...Çok kahrımı çekti...Leon alırken ve kullanırken sahibini ne kadar mutlu ediosa satması da aynı derece çok kötü bir duyguymuş...bir daha yaşamak istemem doğrusu...LEONunuzun dğerini bilin arkadaşlar...Sizlerle dertleşmek istedim...okuyan arkadaşlara teşekkür ederim...:(:(:(:(:(:(
 
allah sabır versin:) yepyeni leonla, satmamak üzere yola devam temennısıyle.
 
artık nerde bi leon görsen gözün takılacak dalacaksın uzaklara. mazi peşini hiç bırakmayacak gözlerin dolacak ama utanacaksın ağlamaya. zor olacak ama alışacaksın yanlızlığa. :D:D. içindeki leon aşkı hiç sönmesin...
 
hayırlısı olsun alan arkadaş ve senin içinde hayırlısı olsun a5 için dügmeye baştın diyebilirmiyiz o halde :eek:key:
 
ne diyelim bilmemki inşallah değerini bilen biri almıştır mehmet Allah gönlüne göre verir inşallah
 
Allah daha iyilerini nasip etsin kardeşim..
 
sağolun ağabeylerim şuan ne kadar üzülüyorsam yeni arabada da mislisiyle sevineceğimdir ama şimdi ki halim çok can sıkıcı.Ama çok şükür ki scw ailem var bu da yüzlerce seat leonum var demek iyiki varsınız:eek:key:
 
http://youtu.be/HYABSEHGXW8

Michelinin bu reklamindaki gibi eskiye üzülmen yenisi gelince mutluluğa dönüşeceğinden su anda yaşadıklarında leonunda güzel hatıra olarak kalacak akında..hayirlis olsun mehmetçim alan hayrını görsün sende gönlüne görmesini alırsın inşallah..
 
Geri
Üst Alt