Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leonda İndirim varmış

Hayret nasıl olduda ciddi bi rakam indirimine gidilmiş .. :)
 
FR + FR plus paket şu anda 60.500'e alınabiliyor, bir ara 68'lere çıkmıştı fiyatı
 
İndirimler güzelde araçların özelliklerinden kısmışlar biraz. Örnek Led farlı araçlarda artık far yıkama yok. Önceden var olan yolcu koltuğu altındaki çekmece için artık biraz para ödemeniz gerekecek. Konsoldaki eşya koyma gözünün artık kapağı yok. Hepsi tamam da far yıkama kötü oldu. Tüm bunlara rağmen indirimler bu ay sonu bitecek niyeti olan arkadaşlar acele etsinler.
Saygılar.
 
hocam far yıkama çok da işe yarayan bir uygulama değil ve premium araçlarda bile bozulabilen bir parça, ki eklenmesi kanuni zorunluluktandı, led farlar için o zorunluluk ön görülmedi ve seat da kaldırdı, bence çekmeceler ve o kapak kötü olmuş kaldırılması (gerçi kapak bozuluyor diyorlar yurt dışındakiler de benim başıma gelmedi hiç takılma vs
 
Far yıkama yağışlı havalarda gerçekten fark ediyordu. Bu arada araçların destek indiriminde 1000 TL'lik kesinti yaptılar.
 
rakam ciddi gibi olabilir fiyat geçen ayla aynı , anlıcanız temmuza özel bişi yok , bunların 7 sülalesini ....
 
Geri
Üst Alt