Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon

muratkaradogan

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ara 2011
Mesajlar
5
Yaş
36
Öncelikle herkese merhaba,

2005 model seat leon aracımda 3bin devire gelince vites attırmam gerekiyormuş gibi uğultu var vitesi boşa alıncada uğultu devam ediyor. Çokşükür şanzmanda bir problem yok bir ustaya gösterdim bilyeleri dağılmış ortalama bilye fiyatı 100 110 tl dedi. Acaba bilye teşhis doğrumudur ve verilen fiyat sizce makulmüdür ? Aracı yeni aldım çok fazla bilgim yok.. Konu üzerinde bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Teşekkürler.
 
Aramıza hoşgeldiniz.Aracınızdaki bilyelerden gelmesi vites boşta iken doğru teşhis bence fiyat konusuda makul bir fiyat o kadar da yüksek değil.
 
hemen yaptır sıkıcı sesten kurtul
 
İçim biraz olsun rahatladı teşekkürler.. Hiç aklımda olmayan Eski kasa 2005 Leon aldım 1 ay olmadı daha sürüş keyfi olan bir araç lpg de var 18 jant xenon far tek sorun araba leylek gibi yukarda duruyor :) ilk arabam olduğu için kışı geçirene kadarda düşürmek taraftarı değilim
 
Geri
Üst Alt